apus_c cand ai un pui sa mi-l faci mie cadou![]()
referitor la imagini poate nu ai facut bine s-au mai e si posibilitatea cand intradevar nu merge...dar mai incearca![]()
Frumos sport practica animalutele tale IBI....am si eu ceva de genul acesta...

Frumos instinct matern....Tot un astfel de instinct va arat si eu mai jos:
Cine urmeaza la masaj?????????
Foarte frumos doarme mosul.....

Azi 24.12.2009....se implineste un an...de cand am pierdut un suflet credincios....care nu se dezlipea de langa mine...care nu avea ochi...decat pentru mine...care nu manca...daca eu nu eram langa ea,singurul suflet,care m-a iubit fara conditii...Lacrimile imi napadesc obrajii si abia pot sa-mi stapanesc plansul...privind la fotografia ei,se numea FETITA
Dumnezeu sa o odihneasca in pace,eu stiu ca nu o voi uita toata viata mea,la fel cum nu pot sa-l uit nici pe taticul meu...aceste doua suflete,m-au iubit fara limite si eu la fel...

Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!
Animata# silolocviu
Animatanu mi-s dragi..
Animatapoate... daca

| cristinatitia, arty, nely15, deva2009, temerarul, sanitaru, tuzauza, varsator, rianna, Paula_40, reli, Ale3csis, lilifarago, grosuelena63, nemraczuma, davdia, ibinet, dany_19_ela, Printzul, igv123, g_o_v |
| cristinasilina, sinzy, criman, irina, hana, OchiDeSoim, Lil, akrasia, Ursar, lmparazitu, constantinos, ninia, crystyna9596, hellen, liutza18, pop.alexandru, EMIL LELA, corina d, Baby, luana, sinzy_pop4, dadrian25, katerina03mg, Dj_pall, ellla, alexandra_55, Pancu, Nox, SandStorm, SandStorm4ever, dracusoru_cret, corinutza2007, flavia, crys, jujitza2u |