Salutare natiune
asa... am bagat si cafeaua ca asta fac acuma........
azi pe la ora 23 se vor face niste upgrade-uri la site. Pe parcursul orelor 23 - 1 site-ul probabil ca nu va functiona corect. In cazul in care aveti probleme cu noul upgreade va rog sa ma contactati.

update-ul a inceput 10:58
upgrade terminat la 11:23
De mentionat este faptul ca la sectiuna membri mai exista vreo 2-3 pagini de terminat pe care le-am uitat sa le fac(acuma mi-am adus aminte -- dar o sa apara cat de curand)
Pentru cei care au albume foto: Va rog sa verificati sectiunea de albume foto personale si sa mutati albumele in categoria corecta!
P.S: e posibil sa mai exista cateva erori micutze insa in general site-ul este functional
Atata am stat si m-am gandit...oare care e Dexter?!! ![]()
Felicitari si...la mai mare!!!!

| mie imi merge foarte rau .....nu pot pune poze si schimba poza..primesc mesajele intarziat....iar privatele nu le pot deschide.......DEXTER....ce-i cu contul meu?..pls ajuta-ma |
te rog sa imi trimit un email exact cu problemele pe care le ai. Cu toate acestea sectiunea de mesaje private functioneaza. Trimite mai multe detalii pe email si o sa verific

Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animatamomente deosebite 2

Animatamomente frumoase
Animatapentru mama mea

| Ale3csis, anamaria191, sadd3vil, danutza755, augustinus, lizike60, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, Murphy, barbara2308, cicina, anasia, ibinet, madymadalina, loryy, bcristi50, a[sad]boy, alexandruC, elena_2008, GABITZATM67, costelha, ateg, danbeku, o_ulata_mik, alexandrur |
| daniss32, Ionut_Rapid, ancagusti, HRISANTY, roxana17, mortul_ady, ion1, baby_anya, alexyia21, iarandreea, Arinela, tweety_yo, iulicdv, Larisa123, alexdumitrescu, elly2007, yimul21, gerea_monica, valentin_puiu, ramacata, george_d, ginutza_gi, isabel |