dRAGI PRIETENI,
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. din pacate in ultimul timp am avut ceva treaba si nu prea am avut timp de site. ei bine din seara aceasta mi-am reluat activitatea.
Voi incerca sa pun cate o felicitare in fiecare zi(nu garantez) ... insa voi incepe sa ma ocup de el. Sa termin varianta 5 a site-ului.
Preconizez ca pana duminica sau daca nu la inceputul saptamanii va fi lansata si varianta beta in locul variantei actuale.
Multe optiuni care va varianta trecuta nu exista au fost terminate. de asemenea sectiunea de albume foto a fost putin modificata in bine. Va invit sa vedeti noua varianta pe www.e-felicitari.net/beta/
Sa aveti o saptamana faina!
imi place noua versiune........
Felicitari!!!
....
si imi place ce am vazut. WELL DONE!!!

Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha
Animataun sarut ti-as da

Animatace este dragostea
Animataiti doresc

| Ale3csis, anamaria191, sadd3vil, danutza755, augustinus, lizike60, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, Murphy, barbara2308, cicina, anasia, ibinet, madymadalina, loryy, MIHA_MIHA, dany_19_ela, bcristi50, a[sad]boy, alexandruC, elena_2008, GABITZATM67, costelha, ateg, danbeku, o_ulata_mik, alexandrur |
| daniss32, Ionut_Rapid, ancagusti, HRISANTY, roxana17, mortul_ady, ion1, baby_anya, alexyia21, iarandreea, Arinela, tweety_yo, iulicdv, Larisa123, alexdumitrescu, elly2007, yimul21, gerea_monica, valentin_puiu, ramacata, george_d, ginutza_gi, isabel |