am facut azi sistemul acela care spune ce utilizatori sunt online. Sa il folositi sanatosi
In continuare sper sa fac si sistemul de chat cat mai repede!
pai eu sunt racit. nu-l pot folosi sanatos! ![]() |
Hmmm!!! Nu stiam eu d unde-am luat microbul!!
Dar voi sta la calc un timp,asa k "ne mai auzim"si stau cu ceaiu'langa mine sa nu am motiv sa cant "nu mai
am nici-un cartof"
In continuare sper sa fac si sistemul de chat cat mai repede! |
Spor la lucru,dexter! Vad k anu'asta ti-a adus multe realizari (referitor la site...din ce stim noi).Sa fii santos sa faci mai multe si sa ai realizari p toate planurile
Tine-o tot asa!!!
din ce in ce mai bine
ce imi place
felicitari
Am adaugat optiunea de Stergere mesaj. In cazul in care ai scris de doua ori acelas mesaj... imediat il poti sterge apasand doar un click.
Am adaugat optiunea de Stergere mesaj. In cazul in care ai scris de doua ori acelas mesaj... imediat il poti sterge apasand doar un click.
|
Eu chiar am avut nevoie de aceasta optiune(sterge) k am scris de 2 ori mesje...si am vazut k au mai patit-o si altii...Este binevenit!!!

Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha

Animataiubiti-va
Animatadragoste pentru un inger

| Ale3csis, anamaria191, llussel, sadd3vil, danutza755, augustinus, lizike60, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, Murphy, barbara2308, cicina, anasia, ibinet, madymadalina, loryy, dany_19_ela, bcristi50, a[sad]boy, alexandruC, elena_2008, GABITZATM67, costelha, ateg, danbeku, o_ulata_mik, alexandrur |
| daniss32, Ionut_Rapid, ancagusti, HRISANTY, roxana17, mortul_ady, ion1, baby_anya, alexyia21, iarandreea, Arinela, tweety_yo, iulicdv, Larisa123, alexdumitrescu, elly2007, yimul21, gerea_monica, valentin_puiu, ramacata, george_d, ginutza_gi, isabel |