SAlutare. Am gasit recent o eroare in baza de date si a trebuit sa resetez tabelela de subiecte nevazute.
Nu s-a modificat nimic inca este posibil ca unele subiecte citite sa apara necitite. In orice caz trebuia sa fac acest lucru neaparat.
Am observat ca unele pagini se incarcau in 10-15 secunde. Dupa modificarile facute paginile aveau o viteza de incarcare inb medie de 0.05 secunde.
Mult succes!
SAlutare. Am gasit recent o eroare in baza de date si a trebuit sa resetez tabelela de subiecte nevazute. Nu s-a modificat nimic inca este posibil ca unele subiecte citite sa apara necitite. In orice caz trebuia sa fac acest lucru neaparat. Am observat ca unele pagini se incarcau in 10-15 secunde. Dupa modificarile facute paginile aveau o viteza de incarcare inb medie de 0.05 secunde.
Mult succes! |
Am intrat pe forum si am citit toate mesajele..si tot imi arata ca sunt necitite 65 de mesaje??/
...paginile se incarca fff greu ,,cam 1 minut..si cate odata se blocheaza..iar la profilul meu imi apare ca 5 prieteni asteapta confirmarea mea..si cand dau pentru confirmare imi da eroare....nu mai inteleg nimicc
Sefu..poti sa ma lamuresti in problema asta?
eu nu stiu exact care e faza in cazul asta insa te asigur ca paginile se incarca greu nu din cauza site-ului
acuma depinde cred si ce conexiune la internet ai.
In legatura cu mesajele... alea.... explicatia e de mai sus....

Animata"casa mea"
AnimataIUBESC
Animataeu pot sa zbor!!!!
Animatapt vaniusha

Animataiubiti-va
Animatadragoste pentru un inger
Animataiti doresc

| Ale3csis, anamaria191, llussel, sadd3vil, danutza755, augustinus, lizike60, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, Murphy, barbara2308, cicina, anasia, ibinet, madymadalina, loryy, dany_19_ela, bcristi50, a[sad]boy, alexandruC, elena_2008, GABITZATM67, costelha, ateg, danbeku, o_ulata_mik, alexandrur |
| daniss32, Ionut_Rapid, ancagusti, HRISANTY, roxana17, mortul_ady, ion1, baby_anya, alexyia21, iarandreea, Arinela, tweety_yo, iulicdv, Larisa123, alexdumitrescu, elly2007, yimul21, gerea_monica, valentin_puiu, ramacata, george_d, ginutza_gi, isabel |