Salutare.
Ma bucur sa va anunt ca site-ul acesta a aparut astazi in Evenimentul zilei... ca fiind unul dintre cele mai bune site-uri romanesti cu felicitari virtuale.
Multumesc tuturor pentru colaborare... si mult succes in continuare
Hip Hip HOray!!!! Hip Hip horay!!! hip hip Horaaaaaaaay!!!!!!!
Se cunoaste ca nu ai muncit degeaba Dexter... felicitari!!!
De 3 ori URA pentru DEXTER!!!
URA !!! URA !!! URA !!!
A fost intr-adevar o mare bucurie sa citesc si eu anuntul din ziar.
Nu degeaba e pe locul 2 la categoria felicitari..... spune ceva.
Asa ca ... tot inainte... ![]()

![]()

Evenimentu apare in Iasi, Botoshani, Suceava shi Neamtz ... daca am uitat vreunul va rog sa ma corectatzi .....
este un pas important pentru acest site, dar pentru cei care shtiu despre ce este vorba, articolul se refera la felicitarile virtuale, cele muzicale shi animate ..... asha ca ... bagatzi mare oameni buni shi umpletzi site-ul de felicitari muzicale shi va ajunge in scurt timp pe locul I ...
LA TREABA !!!!
... yeah... great news dude... hai sa tragem mai tare sa ajungem p locu` I.... ![]() |
Tu ai zis!!! Sa vedem daca te tii de cuvant!!!
| bucurie mare . Deci, sa ne unim fortele pentru locul 1.Dar cine a facut acest sondaj? Si cum s-au acordar punctele? |
sondajul este luat de pe trafic.ro

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animatador
Animataesti

Animataeu pe tine te iubesc

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |