Salutare tuturor... Dupa o vacantza de cateva luni bune vreau sa va anunt ca am revenit pe site sa mai vad si eu cum mai stau treburile :P eu unul m-am angajat si de acum am sa am timp destul ca sa mai vizitez siteul :)
Bine V-am regasit :)
BINE AI REVENIT!!!
Ce bine ca incepe sa se repopuleze acest loc superrrrrr
SAlutare. Am revenit si eu........
Din pacate nici eu nu prea am avut timp sa intru... am fost si eu in vacanta si oamenii nu prea au mai intrat pe forum........
Insa in maxim 2 saptamani va fi gata noul site facut mult mai profesional....
Si de acuma intru si io in fiecare zi....... o sa pun si pe la sectiunea de albume....... sa vedeti pe unde am umblat:)
BINE AI REVENIT!!! |
Un bun venit din partea tuturor!
| Dar de ce asa de putina lume? What happened? :P |
Nu se stie ca a inceput sa cam poersiste starea asta de ceva timp , dar poate ca dupa atata soare si bronz
se vor regrupa randurile ca de o sa dea frigul
intre doua somnuri de hibernare o sa se mai posteze cate ceva...Speram sas ne revedem cat mai curand cu toata gashcaaaaaaaaa......
Adunati si voi oameni... prieteni care au net... faceti si voi oleak de zarva pe aici :D
Salutare Dexter... long timp no see :P ce mai faci maestre? :P
Salutare tuturor... Dupa o vacantza de cateva luni bune vreau sa va anunt ca am revenit pe site sa mai vad si eu cum mai stau treburile :P eu unul m-am angajat si de acum am sa am timp destul ca sa mai vizitez siteul :)
Bine V-am regasit :) |
BINE AI REVENIT!! NUMAI CA ACUM... O SA CAM ABSENTEZ EU!!!! ORICUM NU VA PARASESC!!!! PUPICI DULCI SI TIE SI TUTUROR PRIETENILOR DE PE FORUM!!!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animatador
Animataesti

Animataeu pe tine te iubesc

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |