| Iarta-ma Dexter , ce trebuie sa faci ca sa obtii stelute? |
http://www.e-felicitari.net/forum/topic.php?id=240&pagina=1&
| esti mare comic..daca faci asta nu cred ca ai sa mai ai sanse sa fii la fel de activ in celelalte zile ...e riscul si pierderea ta ..daca asa iti convine tie ...fie care face cum doreste si cum crede ca e mai bine pentru sine .... |
Eeei chiar asa eu doar am vrut sa mai inveselesc atmosfera da vad ca nu am cu cine
si nu inteleg despre ce risc sau "activ" vorbesti hai lamurestema te rog ![]()
ok...nu e cu nici o suparare..eu incercam sa te atentionez de inainte de a face ceva la ce riscuri de expui ..dar nu ai inteles ...nu e nimic...eu ma refeream la activ sa fii pe site ca sa primesti stelute ...era o discutie inceputa anterior cu cei care au fost pe forum inainte si tu ai venit si ai prins ideea la final ...acum cred ca ai inteles ....

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataesti

Animataeu pe tine te iubesc

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |