Super veste Bravo!
Eu am patit-o chiar acum,azi,cand am deschis o felicitare si am facut o fata! credeti-ma dragilor....erau versurile mele,versuri ce sunt postate aici pe un topic.Ce Dumnezeu?Nu mai aveti inspiratie fratilor de faceti si asa ceva?Chiar credeti ca scapati daca preluati si prelucrati versurile cuiva?Exista DREPTUL DE AUTOR!Imi vine sa intru in pamant de suparare.Dupa ce ca-s varza la capitolul stare de sanatate,mai gasesc si asemenea specimene care plagiaza ce scriu eu.Aloooooooooooooo:Sunt deja persoana publica! De pe 18 Noiembrie 2007,de cand a aparut volumul de debut am devenit poeta cu drepturi depline.Aveti grija dragele mele,cele care aveti talent si ati postat poezii pe topicuri,sa nu va treziti cum m-am trezit eu in dimineata asta vazand cum o banala,scurta dar semnificativa poezie,mi-a fost furata si transpusa pe muzica si imagini.E cumplit!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |