-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

V-am iertat din toata inima si v-am dat deja posibilitatea de a prelua ce credeti ca este frumos si reusit.Am insa o sugestie scumpa doamna,puneti-va numele cu care sunteti logata pe acest site,nu utilizati alte nume,ca sa nu cream confuzie.Despre mine pe piata literara deocamdata nu se stie mai nimic,pentru ca sunt abia la inceput de drum.

Animataamintirea ta..
AnimataTE IUBESC DIN SUFLET
AnimataLa Multi Ani Maria !

Animatainima, mainile si ochii iti apartin
Animataatat cat voi trai te voi iubi
Animataviata e dragoste
Animatate iubesc mai mult
| deli, iuti, lenutzaurora, adrian pop, anettmesz, maria_zaragoza_15, robotelu666, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, BEBETO, Murphy, nica_15_ver, aless, ianutzu, dardor, sig_cezar64, ibinet, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, cornea_tatiana, giani1972, auroraimperiu, natural27, MIHA_MIHA, dany_19_ela, iulianb526, rockro89, pytycot, raisuk_bombonik_mik, darya, cars, alesssimina, cornelia66, eweline, fllabber, yoo2008, intermodal |
| MIOARA, catalina, fermekatul, nucu_51, luca54, deivid2006, silvia braga, elimargaritar, faraonucristi, george-virgil, blandu mihaela, sorina, lina, Francesca, gross_radu, elmeda, CLAUDIA202, ana maria, cristina rayna, ana_geta, luky724, danielaciobanu222, danielaciobanu2121, danielaciobanu2006, danielaciobanu26, petrika, devidpaul, violeta_violeta68 |