As invita pe toti si pe la mine,dar nu am decat 3 camere
As invita pe toti si pe la mine,dar nu am decat 3 camere |
Nu-i bai..unde ii dragoste..se incape si intr-o cutie de chibrituri.....
| Chiar daca intalnirea este inca in faza de proiect, sper sa se realizeze si astept sa ne povestiti si noua, celor care nu suntem din Iasi, cum a fost. Poate va urma apoi si Bucurestiul... si alte locatii... Poate va exista si un topic special pe tema intalnirilor, mai ales ca se face vreme frumoasa si va fi tentatia mai mare de a-ti petrece timpul afara decat in fata calculatorului. |
![]()
Da... ar fi buna ideea asta... dar sa ma invatzati sa ciulesc de la seminarii fara sa puna absent :P Oricum scuze ca nu prea am mai intrat pe aici... dar nush ce sa mai fac cu facultatea asta... ma omoara de zile :(( cum am inceput semestrul asta... numai eu stiu... :(
Deci sa ma anuntzati si pe mine.. poate da domnul si scap de facultate cateva zile :)
Da... ar fi buna ideea asta... dar sa ma invatzati sa ciulesc de la seminarii fara sa puna absent :P Oricum scuze ca nu prea am mai intrat pe aici... dar nush ce sa mai fac cu facultatea asta... ma omoara de zile :(( cum am inceput semestrul asta... numai eu stiu... :( Deci sa ma anuntzati si pe mine.. poate da domnul si scap de facultate cateva zile :) |
ne bucuram ca mai existi! ma gandeam eu k facultatea e de vina.....
As invita pe toti si pe la mine,dar nu am decat 3 camere |
Pai si cu ce sa venim ,cu avionul sau cu autocarul?
Ma gindeam ca poate v-ati intilnit si nu ati mai scris... dar nu prea cred! Pacat!
In orice caz, pe la 1/2 lui august sint EU in Iasi, asa ca vreti nu vreti, TREBUIE sa ne intilnim!!!!!
Propuneri anyone???? 
In cyberspace !
In cyberspace ! |
Pacat ca nu mai am timp sa fac nimic..... ca sincer mi-ar fi placut
| Sint in I A S I !!!!!!!!!!!!! |
Ai venit din state? Coool.... Esti in vacanta, sau cum?

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |