"Rest in pace" |
REST IN PEACE 

sunt membru pe acest site doar de vreo 3 saptamani....dar imi place!!!!
Bine zis Dexter!!! Afara cu cei care nu stiu sa vb frumos.
Si cum a zis si Lady"Sa aparam siteul" ca e super
sunt membru pe acest site doar de vreo 3 saptamani....dar imi place!!!! Bine zis Dexter!!! Afara cu cei care nu stiu sa vb frumos. Si cum a zis si Lady"Sa aparam siteul" ca e super |
![]()
Am intrat si pe alte site-uri dar sunt de tot rahatu(scuzati expresia)
Numai certuri si bataie de joc
Acesta e cool
Am intrat si pe alte site-uri dar sunt de tot rahatu(scuzati expresia) Numai certuri si bataie de joc Acesta e cool |
e foarte tare siteul cu prietenii pe care ii respect ma-u ajutat de fiecare data..e o armonie ca intr-o familie.sper sa se pastreze tot asa.
Citat EugenHerte
e foarte tare siteul cu prietenii pe care ii respect ma-u ajutat de fiecare data..e o armonie ca intr-o familie.sper sa se pastreze tot asa. |
asta depinde numai de noi!!! 
Viaţa este scurta şi nu au rest cuvintele urâte si jignirile. Vorbele urite nu-şi au locul nicăeri, sa ne respectam ca sa ne respecte şi alţii.
O vi frumoasa.
Viaţa este scurta şi nu au rest cuvintele urâte si jignirile. Vorbele urite nu-şi au locul nicăeri, sa ne respectam ca sa ne respecte şi alţii. O vi frumoasa. |
imi place,corect
Este un site foarte frumos si este meritul Webmasterului si a intregii sale echipe !
Cei rauvoitori nu au de ce sa polueze site-ul , sa fie banati non stop !
Citat disparut_93
iei unu la gramatica... (nu am glumit!) |
Sunt de acord cu tine. Votat !
Este un site foarte frumos si este meritul Webmasterului si a intregii sale echipe ! Cei rauvoitori nu au de ce sa polueze site-ul , sa fie banati non stop ! |
SE PARE CA URMEZI!!!! STI VORBA ACEEA: "CINE SAPA GROAPA ALTUIA ,CADE SINGUR IN EA"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Citat The Prophet
|

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animatao mana de ajutor
Animataiti doresc
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |