Salutare momentan lucrez la o noua versiune a site-ului.
Cei care doresc mai multe detalii pot intra aici
De asemenea daca aveti sugestii va rog sa le spune-ti
Din blog citez ce s-a lucrat pana acuma:
Am creat o noua clasa de template-uri(nu mai folosesc smarty)…. cred ca e mai bine asa…
Azi am reusit sa convertesc functiile facute deja pana acuma cu noul modul de template.
Doresc sa adauga o noua optiune:
*** comentariu felicitare(membri si cei care nu sunt membri pot comenta felicitarile) [update: adaugat listarea comentariilor… va aparea cat de curand si adaugarea lor]
*** voi reface sistemul de voturi sa functioneze corect
Tare.... iti doresc succes !!! sa reusesti ceeea ce doresti sa faci... !
chiar daca e totusi ceva de
(munca:P) sunt sigur ca vei reusi... dar vezi ca graba strica treaba asa ca fii sigur ca faci incet si bine :D
deja s-au facut multe progrese cu noua varianta a site-ului
pentru mai multe detalii intrati pe http://www.cereri.info/2006/08/15/1508-update/
de asemenea linkul de test este beta.e-felicitari.net
Astept pareri si sugestii, Ms si spor sa aveti
Intradevar.... e tare... as vrea sa spun si eu o sugestie... vreau ca smiles sa fie la forum ca virgula cand pui un comentariu la o felicitare... adik sa apara ei asa sa nu trebuiasca sa dai click pe ceva... si sa apara toti zambaretii ! ca asa e aiurea... si se incarca greu.. si nu-ti mai vine sa pui smiles :D:D ![]() |
In noua varianta asa e......
uita-te in josul paginii.... unde poti lasa comentariu.....
acuma se incarca mulkt mai repede..... si prima oara merge mai greu apoi se incarca aproape instantaney
Si ce ai zice si de un concurs... odata cu terminarea lucrarilor ? ........ ma gandesc la .. fiecare membru sa creeze cate o felicitare... sa fie puse felicitarile pt concurs pe o anumita pagina... fiecare membru ...si vizitator sa voteze... si timp de vreo saptamana... si cine castiga... te gandesti u la un premiu :D:D !
Ce zici ?
hm.... Subiect offtopic..... Aici se discuta despre upgrade.
Fa un alt topic si putem discuta acolo!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |