Data 04.01.2007
M-am apucat serios de restructurat site-ul. Astfel u aparut doua subdomenii importante pentru site unde vor fi salvate felicitarile si ceea ce puneti voi pe server.
Am luat aceasta decizie doarece serverul de apache de pe site la noi facea cu greu fata la solicitarile din ultima perioada
Astfel au aparut:
– images.e-felicitari.net - sunt pastrate aici toate felicitarile si imaginile din template
– store.e-felicitari.net - sunt toate fisierele puse de voi pe server
De asemenea doresc sa anunt ca a fost lansata o noua optiune pentru membri: felicitari favorite.
La ce foloseste? Sa presupunem ca gasesti 10 felicitari pe site care
iti plac la nebunie…. insa fiecare se gaseste intr-o alta gategorie si
pe la sfarsit. Apesi pe fiecare add to favorites si poti sa organizezi
felicitarile cum vrei tu in aceasta sectiune. Astfel data viitoare cand
vrei intra pe site… si vei dori sa vezi cele 10 felicitari apesi
aici…

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...

Animataeu pe tine te iubesc

Animataimi lipsesti

| Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |