dexter...la album personal...daca vrei sa dai pe optiunea mai adauga poze apare urmatorul mesaj...
Ne cerem scuze insa se pare ca aceasta pagina nu exista. va rugam sa ne trimiteti un email catre dexter@e-felicitari.net pentru a raporta ca aceasta pagina lipseste.
Va rog sa includeti intreg url-ul si voi incerca sa va raspund cat mai repede posibil. Va multumesc
Data 08.12.2006 - versiunea 6.06 BETA
Momentan am lucrat mai mult timp la sectiunea de mesaje private. Am lansat aceasta optiune inbunatatita si per sa va placa….
Momentan exista subpaginile:
- casuta postala - aici sunt trimise toate mesajele trimise catre contul tau
- corespondenta trimisa - gasesti toate mesajele trimise de tine
- corespondenta salvata - poti salva mesajele tale sau cele primite….. aici gasesti acele mesaje
- cos - toate mesajele sterge
- trimite mesaj - Aici poti trimite un mesaj catre un utilizator al site-uluiAdaugat ora 14:23: Am pus o noua optiune pentru felicitarile facute pe site. Acuma puteti sa le incarcati o imagine care sa fie afisata la sectiunea top felicitari membri.
Adaugat 15:53 - O noua lista cu membri. De asemenea am facut noi optiuni pentru sectiunea profil. Acuma exista o noua sectiune(Felicitarile create de acest user). Si un nou link care duce la toate felicitarile create de acesta…
Data 09.12.2006
La cererea lui disparut am introdus un nou motor de cautare pe site. Speram sa va placa si sa il folositi cu intelepciune.
Este
posibil ca sa se adauge anumite pagini pe site insa este posibil ca
acestea sa apara doar dupa 1-2 zile in indexul cautarii.(Momentan
folosim un sistem destul de bun -- in fiecare zi site-ul este indexat).
Momentan sunt indexate 314484 de pagini
P.S:
Nu am folosit motorul de cautare google deoarece acesta indexeaza greu
paginile. pe de asupra nu toate paginile sunt indexate in google. ![]()
Data 14.12.2006
Multi dintre voi au cerut inapoi optiunile cu privire la felicitarile trimise si primite. Ei bine am avut timp si am refacut optiunile acestea. Poti vedea felicitarile trimise catre un email si de asemena cele primite de la un singur utilizator.
Sper sa va palca. mult succes!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |