CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Regulament de ordine interioara

banc » Bancuri si distractie » Pagina 20

Pagini: 1 | 2 | 3 | .... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .... | 22 | 23 | 24 | 25 |

Home | Bancuri si distractie | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

AYLIN

Punctaj: 1320824
Inscris la: 22/03/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 08/08/2007 13:18:19
La aniversarea a 20 de ani de casatorie, un ungur cheama la el o familie de prieteni romani. La inceputul mesei, gazda tine un toast: - As vre se moltomesc lui Dumnezeu pentru cei doizeci ani petrecuti alaturi de sotia meu? - Alaturi de sotia mea, il corecteaza prietenul roman. - Nu, ca alaturi de sotia tau numai de patru ani.

Maroelva

Punctaj: 166780
Inscris la: 05/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 09/08/2007 10:46:26
Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate.
- Domnule doctor, am un cutit in spate!
- Acum vii, domnule, cand mai sunt trei minute pana la ora 7, cand se termina programul. Vino si dumneata miine.
- Domnule doctor, ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul asta in spate?
Medicul se duce la bolnav, ii ia cutitul din spate si i-l infige in ochi.
- Na! Du-te la oftalmolog, ca ala are program pana la 8.

laryssa

Punctaj: 138356
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 09/08/2007 19:35:31
Badea Gheorghe vrea sa isi vanda calul la targ.
- Cu cat dai calul bade ?
- Cu 5 milioane.
- Ii cam scump.
- Ii scump, da'i un cal fain.
- Ii fain, da' sa stii ca mie mi se pare ca-i orb.
- Nu crez.
- Hai sa-l probam.
Dau ei drumul calului, care o ia la fuga si nimereste, din goana, cu capul drept intr-un copac.
- No, zisu-ti-am ca-i orb?
- Dirept ai zis, da' ai vazut ce curajos ii?

Maroelva

[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 0:16:50
Balena mascul se invarte nervos in jurul balenei femela: - Guvernele tuturor tarilor, sute de organizatii ecologiste, lideri politici de marca, milioane de oameni - toti se lupta ca specia noastra sa supravietuiasca, iar tu imi spui mie ca te doare capul...

Diancik

Punctaj: 21420
Inscris la: 20/07/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 16:21:12
erau doi narcomani la o statie de taxi si se rideau de le crapau burta  se apropie de ei un om si intreaba ce va rideti nebunilor asa tare ca speriati lumea  ei ii spun  : pai am minciunit un taxist... -cum ? da ei raspund rizinduse : de platit i-am platit da de dus cu el nu ne-am dus              

AYLIN

[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 16:49:11
Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a fugit cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!

laryssa

[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 20:11:25
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, îsi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos. - Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie. Barbatul se gîndeste putin, îsi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o.

AYLIN

[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 20:28:23
Niste studenti la camin stau de vorba.Toti slabi, da' slabi nu gluma... lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor... La un moment dat, unul dintre ei il intreaba: -Auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim... -A, nu, in nici un caz nu fac asta,dar hai sa va spun: Uite cum fac: vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii,seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca.. si tot asa. Unul dintre ei lua si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua a mancat de toate, seara, se prefacu ca e mort, vin gardienii si vor sa-l arunce... In schimb, unul dintre ei veni cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum Ii e foame. STUDENTUL, IN BLANA DE MAIMUTA TREMURA TOT. Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune: - Ba', n-ai o tigara,...ca nici elefantul nu are...

laryssa

[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 20:37:20
Un scotian vine acasa si ii spune nevestei:- am economisit 10 penny astazi! -Cum? -Nu am luat tramvaiul, ci am fugit dupa el! -Vai,vai...puteai sa economisesti 2 lire! -Cum? -Trebuia sa fugi dupa taxi!

AYLIN

[poza originala]
Mesaj scris la 10/08/2007 21:03:26
Un batrin de vreo 90 de ani, se casatoreste cu una de vreo 20... Parintele: - Domnule sinteti sigur ca vreti sa va insurati cu ea? - Desigur, daca moare ma insor cu alta...

Maroelva

[poza originala]
Mesaj scris la 12/08/2007 0:47:09
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul: - Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru... - No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!

elena_staicu

Punctaj: 189754
Inscris la: 23/05/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 12/08/2007 5:50:23
Am cantarit piersicile pe care le-am cumparat adineauri si din trei kilograme lipsesc mai bine de patru sute de grame. Dar ati cantarit si copilul?!

AYLIN

[poza originala]
Mesaj scris la 12/08/2007 12:08:39
La o carciuma : -De ce plangi, prietene? -Aseara am facut ceva groaznic, mi-am vandut sotia pe o sticla de vin. -Acum regreti si ai vrea sa fie din nou langa tine? -Bineinteles, pentru ca si in seara asta vreau sa beau...

elena_staicu

Punctaj: 189754
Inscris la: 23/05/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 13/08/2007 4:50:52

La birt chelnerul aduce o fleica tare.

-Asta e carne de vaca,domnule?spune clientul indignatAsta e cal!

-Ce cal?!eclama alt client care servea din aceeasi carne,asta e trasura!

AYLIN

[poza originala]
Mesaj scris la 13/08/2007 16:55:01

Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat.
Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acuma?

Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am
adormit.

In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiune cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe.
Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.

Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment.
Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubito !
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis:

- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.

Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?

Pagini: 1 | 2 | 3 | .... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | .... | 22 | 23 | 24 | 25 |
Home | Bancuri si distractie | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

LA MULTI ANI SF. NICOLAEAnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
taguri: 6
trimisa de 63
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 30/11/2008
ibinet

nu plange..Animatanu plange..
taguri: 1
trimisa de 41
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 27/11/2008
mari_11_cica

ti-am spus ca..?Animatati-am spus ca..?
taguri: 2
trimisa de 200
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 23/11/2008
nely15

cred n-am stiut...Animatacred n-am stiut...
taguri: 2
trimisa de 106
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 22/11/2008
nely15

Ultimele felicitari trimise

favorite
iti dorescAnimataiti doresc
taguri: 60
trimisa de 25743
vizualizata de
1591 voturi, 9.25 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
o mana de ajutorAnimatao mana de ajutor
taguri: 8
trimisa de 573
vizualizata de
73 voturi, 8.96 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
ce este viataAnimatace este viata
taguri: 30
trimisa de 8459
vizualizata de
1305 voturi, 9.39 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
dorAnimatador
taguri: 32
trimisa de 7941
vizualizata de
1100 voturi, 9.08 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Rasarit pe Meses
Rasarit pe Meses

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 01/12/2008
Nota: 10.00/1
Ultima modificare: 01/12/2008
Taguri: 0
my draw
my draw

Adaugat de Hany_mik_desenatoare
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 29/11/2008
Taguri: 1
de toate
de toate

Adaugat de nseichea
Adaugat pe: 22/11/2008
Nota: 6.00/6
Ultima modificare: 26/11/2008
Taguri: 0
TOAMNA-IARNA
TOAMNA-IARNA

Adaugat de ibinet
Adaugat pe: 23/11/2008
Nota: 10.00/17
Ultima modificare: 23/11/2008
Taguri: 3
In momentul de fata sunt inregistrati 23837 de membri dintre care 176 sunt online
(176 vizitatori si 0 membri)

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash