Eternul schior ghinionist zace intr-un pat de spital acoperit de bandaje precum mumiile.Este ingrijit de toate asistentele si rasfatat peste masura.Un alt pacient rabufneste gelos:
-O fi el frumos,dar in halul in care arata nu i se vede nici un centimetru din piele,cum de-l iubiti?
-Ce sa-i faci,fetele astea sunt romantice,raspunde o asistenta mai in varsta.Este adevarat ca nu i se vede pielea dar ele au vazut masina cu care a fost transportat la spital.
La miezul noptii,un politist surprinde un individ,carand doua geamantane pline.
-Spune-mi,ce duci in valizele astea doua?
-Ca sa fiu sincer,nu stiu nici eu.
![]()
![]()
![]()
Pandele constata ca i s-a furat masina din fata casei.
-Daca astia nu mi-o mai aduc inapoi,o sa fac ce-a facut si tata.
-Si ce-a facut tatal dumitale?
-A devenit pieton.![]()
![]()
![]()
![]()
O doamna in etate priveste cu lupa un imens glob terestru.Dupa cateva clipe,nemultumita,se adreseaza functionarului de la Agentia de voiaj:
-Pur si simplu nu vad unde mi-as putea petrece vacanta.Tinere,nu ai cumva un glob cu altceva?![]()
Merge o baba la doctor si-l intreaba:
- Dom’le doftor, unde-i inima?
- Sub sanul stang.
Mai trece o saptamana si se-ntoarce baba schiopatand.
O-ntreaba doctoru:
- Da de ce schiopatati, doamna?
- Pai am incercat sa ma sinucid si mi-am infipt cutitu sub sanul stang.

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animatador
Animataesti

Animataeu pe tine te iubesc

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |