fetelor va rog sa fıtı atente.de ce postatı acelas mesaj.![]()
foarte urıt se prımeste.
sıncer nu va ınteleg sı nu nuamı aıcı![]()
fetelor va rog sa fıtı atente.de ce postatı acelas mesaj.![]()
foarte urıt se prımeste.
sıncer nu va ınteleg sı nu nuamı aıcı![]()
sincer nu am vazut mesajul tau, si nu-mi explic cum pentru ca, chiar m-am uitat sa nu mai fie si altul![]()
sper sa nu se mai repete
Un copil plangea pe holul scolii. Invatatoarea il intreaba:
- De ce plangi?
- Un copil mi-a dat jos placinta!
- Dar a fost cu intentie?
- Nu, a fost cu branza.![]()
![]()
PATRU IEPURASI DI N CARE TREI IEPURASI SUNT LA GRAMADA IAR AL PATRULEA SEPARAT SE UITA LA CEI TREI.
MORALA SUBALTERNUL CU SEFUL DE SERVICIU SI CU DIRECTORUL FORMAU GRAMADA IAR CEL CARE ERA SEPARAT ERA LIDER DE SINDICAT CARE SE UITA LA CEI TREI.
Ea:Unde ai pus cartea " Cum sa traim o suta de ani?"
El:Cu maica-ta care-si baga nasul peste tot.Doar no-i fi vrand s-o las la indemana oricui!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |