Un politist este hotarit sa amendeze un sofer asa ca iese la "vinatoare" primul pe care il opreste era totul in regula dar el nu renunta asa ca-l chestioneaza: -conduita preventiva! noaptea vezi in departare ca vin doua faruri spre tine, ce este? -o masina, raspunde "clientul" -nu asa, diversifica, mercedes, audi, golf.vezi, habar nu ai! iti mai dau o sansa, noapte te apropii de ceva si vezi doua stopuri, ce este? -o masina, raspunde din nou "clientul" -nu asa, diversifica, nici asta nu stii, te amendez! soferul il intreaba: -domnule politist, daca mergeti cu masina si vedeti o femeie cu fusta scurta, tite goale si va face semn sa opriti, ce este? - o curva, ce sa fie, raspunde politistul. -nu asa domne, diversifica, mata, sora-ta, nevasta-ta.....
Un politist merge la frizer.
Frizerul zice:
- ba, va stie lumea de prosti, iar tu fiind seful lor trebuie sa fii cel mai prost dintre ei.
- cum, ba? protesteaza politistul.
- ba, eu iti pun o intrebare. daca stii sa raspunzi retrag ce-am spus.
- bine.
- tatal meu, in afara de mine mai are un fiu. cine-i ala?
Sta politistul se gandeste si apoi renunta.
- nu stiu.
- ba am zis eu ca sunteti prosti. cine sa fie, ba? e frate-miu.
Politistul pleaca nervos la sectie unde aduna toti politistii.
- ba, va stie lumea de prosti. chiar azi am avut o dicutie.
- cum? ce? sar revoltati toti politistii.
- ba, eu va pun o intrebare, daca raspundeti retrag ce-am spus. tatal meu pe langa mine mai are un fiu. cine-i acela?
Stau politistii se gandesc si se dau batuti.
- nu stim.
- ba, v-am spus eu ca sunteti prosti. cine sa fie, ba e fratele frizerului
hai sa zic si yo unu:
Un politist merge intr-o zi pe strada gaseste o oglinda, o ridica, se uita la ea si zice:
-ba, parca-l cunosc pe asta de undeva. a... da, dela frizerie.
Baga oglinda in buzunar si pleaca acasa. aici nevasta-sa ii cauta prin buzunare is gaseste oglinda. o ia se uita la ea si zice:
-nenorocitul, ma inseala. ia oglinda si pleaca la maica-sa:
-ia uite mama, barbatu' meu ma inseala.maica-sa ii zice:
-lasa mama ca si-asa e urata si batrana.
A doua zi sotia inselata se duce la comandantul sotului ei si ii spune:
-ia uitati domnule comandant, sotul meu ma inseala. comandantul ia oglinda se uita la ea si zice:
-ia uite domnule !!! nenorocitii !!! s-au infiltrat homosexualii si in politie.![]()
![]()
![]()

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |