La azilul de nebuni un pacient tara un pantof legat de o sfoara si zicea::Cutu cutu,hei Grivei!......Trece un doctor,si ca sa-i faca pe plac ii zice :Fain caine ai!.....La care pacientul spune !....-Nu-i caine ,ii pantof !.....Doctorul merge mai departe la care nebunul zice :...-Hai Grivei ,ca l-am pacalit si pe
asta!
Gheorghe satatea linga fantina si privea pe camp......La un moment dat vede cum se apropie un barbat in fuga ....Gheorghe ii striga::..Stai ba nu bea !....Barbatul nimic ,fuge mai tare ...N-auzi ba nu bea ca este otravita!....Nem tu dom rumano!..Bea ma,bea ca este rece !!![]()
![]()
![]()
Bulã avea probleme cu "organul" sãu din cauza cã dimensiunile acestuia nu se mai mãreau. Supãrat, se duce la doctor sã-si spunã pãsul.
- Dom' doctor... stiti... nu mai creste!
- Ai venit la fix, pentru cã sãptãmana aceasta am primit o alifie nouã care te va ajuta. Trebuie s-o folosesti zilnic la ora 12.
Bulã pleacã fericit si, din acea zi, de fiecare datã la ora 12 fãcea "tratamentul".
Într-o zi de duminicã, se întîmplã ca Bulã sã fie într-un tren în compartiment cu o tipã sexy...
11:59: Bulã devine tot mai nervos. Apoi se gîndeste: "Decît sã nu mai creascã, mai bine îndur rusinea..." Îsi scoate alifia si începe:
- Melc, melc codobelc...
Este întrerupt de tipa respectivã:
- Nu vã supãrati, este cumva ora 12?
- Da.
- Vine, vine primãvara! începu tipa frecîndu-si sînii cu un alt fel de alifie... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Un politist patrula pe o strada. Vine un copil si-i zice: -Nenea politistu'! -Da. -Cat e ceasul! -2:45! -La 3 fix sa ma pupi in fund ... Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior. -Unde alergi asa, mai Ioane? -Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3. -Da' e abia 2:45, nu te grabi asa tare ca mai ai timp!!! |

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animataiti doresc
Animatao mana de ajutor
Animatace este viata
Animatador

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |