| Intra iepurasul in bar si spune hotarat: - Cine-i cel mai tare de-aici? Dupa cateva secunde de liniste nedumerita se ridica leul: - Eu! - Vino aici langa mine! Si acum: cine-i al doilea cel mai tare de-aici? Se ridica ursul: - Eu! - Vino aici langa mine! Acestea fiind spuse, iepurasul, aflat intre leu si urs, se umfla si zice: - Cine se pune cu noi trei? |
Era o data o grasa si oglinda sa, intr-o zi grasa intreaba oglinda ( oglinda , oglinjioara cine este cea mai frumoasa din tara ) la care oglinda ii raspunde grasei, pai data la o parte ca nu vad NIMIC :)) ![]()
![]()
La raportul batalionului de luni dimineata colonelul ordona ca cei care s-au imbatat sambata sa iasa din formatie.
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatacred n-am stiut...
Animatador
Animataesti

Animataeu pe tine te iubesc

| danutpatrascu, Rut, Camitzu, saiucarmen, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, RICUTZA67, CezarB, viocom, nely15, ibinet, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, airam, GABITZATM67, Cistoana66, ReBeL_KiD, zionutz, akamaru, poppika, oty_oty |
| danutza162001, roxanna_elena, raluca_@hotmail.com, anka, rodi68, torment_200545, puiu_ln, rsandu, dorintodo@yahoo.com, JOSH26RO, cricosal, japaalex, adonis77, broskuta, bubucelu, bubuca, MariAni, tonitza234, cipi19, mihaelamhlsc, totalpentruisus, ale_creatza, yo, alexahim666, lylyana_hd, sterdana@yahoo.com, florin86, florinash |