Interesant Lili Farago....Ce nu face natura...fac oamenii....
Poze "creatia naturii" astazi nu am...promit ca voi face rost in curand...pana atunci va astept sa veniti voi cu noutati....

Poze-creatia naturii...

Un pod suspendat....se sprijina de o stanca...sau poate vede cineva si poate sa dea o explicatie...! O fi real...sau nu ?...
Gresesti Dana...omul nu putea sa creieze plantele...florile....omul doar le-a plantat sau semanat....frumusetea naturii se poate vedea in frumusetea plantelor...a florilor...omul doar a realizat aranjamentele...si le-a ajutat sa se dezvolte...Creatia naturii...dupa parerea mea...nu se reflecta doar in ciudateniile naturii...E drept ca APUS prin acest topic a vrut sa scoata in evidenta mai mult ciudateniile din creatia naturii...sau mai bine zis...creatia naturiii fara ajutorul oamenilor....sau asemanarea naturii cu oamenii ...si preocuparile lor.
Am citit si eu regulamentul topicului....dar...ne avand la indemana ciudatenii...am considerat ca si peisajul de mai sus ar putea fi incadrat ca o "creatie a naturii"....SCUZE DACA AM GRESIT....Nu voi mai intra pe acest topic decat atunci cand voi avea ceva "la obiect".
Poze...creatia naturii....
Aceasta cascada...nu este creata de mana omului...iar ceea ce se vede de culoare mai inchisa...parca ar fi o inima...
dl. si d-na morcov ![]()
![]()
![]()
stau la taifas ![]()
![]()
![]()

Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!
Animata# silolocviu
Animatanu mi-s dragi..
Animataeste har
Animataasa ca
Animatapentru mama mea
Animatahai la munte

| alohaaloha, alysukkk, morfea31, igv123, bbbest, reli, camititibrindusa, nemrac2love, MakeCristi, davdia, ibinet, Paula_40, dexter, Murphy, grosuelena63, dany_19_ela, danangela, floricica99, m_jenica83, monika_monika, kocio, Diancik, lilifarago, tudorach, cicina, cristinatitia, nely15, Ale3csis |
| gabriela ghitun, balauca_ana, Andreaitalia25, CORNEL28, LACATUS EUGEN, vasilep, maru, anyyy, panselutza, Nicol70, Andrada, AntonieRamona, Ioana26, iosonocip, Ioana27, GAROFITA3, balexandru1981, cimpox, alin_rafael, ginuttzza, ginnutzza, gh, Miky_iuby, vladutoi, poesis03, manzatcristian, myha_g, natallia, jokeru16, r35p3kt |