Superb tortul tau ALEX....cine ar putea rezista sa nu serveasca cel putin o feliuta....Nu pleca ALEX...te servesc eu cu un ceai...asa...ca la mama acasa....
..Vor veni precis si fetele sa-ti tina de urat...mai ales cand este vorba de ...barfe....![]()
Dana,ma bucur ca ai sosit....masa nr 6 este pregatitta asa ca serveste tot ce doresti...tu esti SEFA ! Reli probabil ca apare mai tarziu.

Am adus si ceva racoritoare...dupa atat tort...cred ca va fi bine venite
Si cat ne-am mai distrat azi noapte...
si cat am mai barfit cu reli...
noroc ca nu a trebuit sa ma trezesc devreme pentru ca sunt libera...de altfel apelam la cocosul lui Alex...![]()
Ne intalnim deseara la Cafenea...![]()
...
Alex...ma bucur ca mai scutit putin de munca...e minunat cand vezi ca mai sosesc si ajutoare.Apreciez faptul ca vad un baiat harnic...Dana te va promova precis....Acum ca este curatenie...sa vedem si mesele...ringul de dans...orchestra...animatoarele...si pe urma pot sa soseasca ...clientii....la CAFENEAUA de NOAPTE....

Am sosit si eu la cafenea...nu puteam sa lipsesc..
Dar ce harnici sunteti...am sa va rasplatesc cu ceva bun...![]()
Vai ce bunatati ai adus Dana...clatite si inghetata...preferatele mele...servesc si eu putin dar mai las pentru cei ce urmeaza sa soseasca

La CAFENEAUA de NOAPTE....cafelutele sunt pregatite si va asteapta sa sositi ![]()
DAR AM AVUT PROBLEME.....TEHNICE SI NU AM MAI AJUNS SI AICI ,IMI PARE TARE RAU ,MASA NR 7 A RAMAS LIBERA ?
MA REVANSEZ ASTA SEARA ,DEJA MA PREGATESC...... Masa ta RELI este rezervata pentru tine....spune-ti doar dorintele....

Animataiubeste-ma acum..
Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!
Animata# silolocviu
Animatainima, mainile si ochii iti apartin
Animataimbratisare iepurasi

Animatapoveste de dragoste

| pitzi17, viocom, dany_19_ela, aless, Paula_40, reli, Ingrid-barbie, tatianacraciun, nely15, claudidi, davdia, zaKOne, arty, alysukkk, grosuelena63, Ale3csis, g_o_v, rosedia, edylu2005 |
| valeria.g, catalin_alx, b-boy4ever, lauraaa |