Despre adevarata singuratate nu vorbim decat in soapta. Nu putem tine conferinte publice despre ea. Dealtfel, ce mai inseamna o singuratate trambitata? Nu voi recunoaste decat in fata mea ca sunt singur. Si uneori prefer sa mi-o ascund si mie.
Ati observat ca de fiecare data cand sunteti suparati sau ganditori aveti tendinta sa va singularizati experienta si sa va retrageti in voi insiva?
Singuratatea nu e chiar rea. Exista momente in care confruntarea cu propria constiinta duce la rezolvarea problemei initiale. Desigur, ajungem in final sa povestim prin ce am trecut celor apropiati noua… dar pana in punctul acela de destainuire trebuie sa trecem de scutul pe care singuri ni-l ridicam.

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..

Animatapentru mama mea
Animatavine iarna

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |