ANUNT
Intra direct pe E-Felicitari.Net, cu YYY.RO ,avem :

-peste 22.000 de membri activi

-peste 120.000 de mesaje scrise

-peste 5000 de felicitari in total

-peste 100.000 de vizitatori lunar

-peste 50.000 de poze in albume

Felicitarea saptamanii
ce este dragostea
Ce este dragostea

Autor: iuti

CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA

Home » Forum » Casa si Gradina » Florile noastre preferate

Regulament de ordine interioara

Florile noastre preferate » Casa si Gradina » Pagina 1

Pagini: 1 |

Home | Casa si Gradina | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

nina magda

Punctaj: 135789
Inscris la: 16/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 29/04/2007 22:26:02
Floarea
Pentru mine are urmatoarea semnificatie:
Floarea insemna, viata (nastere, dezvoltare , maturizare, inflorire si moarte)
Petalele: Speranta, dragoste, iubire, daruire, procreere,dar si neinplinire, ura, gelozie, invidie, sufrinta si durere.
Parfumul: placere, sensibilitae, delicatete, sentimente,apetit pentru frumos dragoste, iubire,dar si, neplacere, insensibilitate, resentiment, infrangere,durere seductie.
Aici puteti sa va exprimati care sunt florile preferate si cele m
ai frumoase pentru voi.

nina magda

[poza originala]
Mesaj scris la 29/04/2007 22:37:02
Cred ca nu exista om in lume caruia sa nu ii placa florile caci ele sunt cu noi in toate etapele vietii de la nastere la moarte,de la bucurie la tristete.Floarea este un adevarat prieten iti incanta ochiul prin frumusete si iti hraneste sufletul cu parfumul.

laryssa

Punctaj: 138356
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 11:17:35
pai mie trandafirii imi plac la nebunie

nuf3

Punctaj: 5519
Inscris la: 16/01/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 15:30:40
Lacramioarele sunt preferatele mele 

locs

Punctaj: 210
Inscris la: 04/12/2006
Mesaj scris la 30/04/2007 20:51:59

Cea mai frumoasa floare e gerberaaaaaaa :)

laryssa

Punctaj: 138356
Inscris la: 09/04/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 21:14:36
care sun acele flori? ca eu dupa nume nu le recunosc

gabidc68

Punctaj: 81770
Inscris la: 19/03/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 21:23:46

Acestea sunt cateva poze cu flori de Gerbera , originara din Africa de Sud si Asia , ea poarta numele unor botanisti germani  , a fost adusa in Europa cam prin anul 1900 !

Maroelva

Punctaj: 166780
Inscris la: 05/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 21:52:57
Dar ,totusi nu se vad acele flori . in general imi plac toate florile ,in casa mea e o adevarata sera . In special imi place margaritarul (lacramioare)

nina magda

[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 22:30:57
Citat laryssa:
care sun acele flori? ca eu dupa nume nu le recunosc

o sa adaug cateva imagini..sunt superbe..sper sa se vada imaginile..

Gerbera – eleganta simplitatii
Un strop de culoare pentru ferestrele partial umbrite

Originara din Africa de Sud, America de Sud si Asia, Gerbera poarta numele unor botanisti germani. Ea a ajuns in Europa la 1900 si s-a impus in sortimentul floricol 60 de ani mai tarziu. Gerbera este o planta tufoasa, cu tulpina rizomatoasa si frunze adanc crestate, iar florile sale pot fi simple, asemanatoare celor de margareta, sau duble. La unele varietati florile pot avea si 20 cm in diametru. Radacinile sunt profunde asa incat nu este neobisnuit ca ele sa ajunga chiar si la 80 cm adancime. Semintele sunt gazduite intr-o achena si au vitalitate slaba. Din acest motiv, indata ce sunt recoltate ele sunt si plantate. Florile pot fi albe, roze, galbene, portocalii, rosii, grena si de obicei au mijlocul mai intens colorat. Cele mai multe flori apar in intervalul aprilie-iunie si in al doilea an de vegetatie.

lenutzaurora

Punctaj: 63585
Inscris la: 10/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 30/04/2007 22:36:46

Trandafirii!!! ador trandafiri

AYLIN

Punctaj: 1320824
Inscris la: 22/03/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 01/05/2007 2:43:14
Pasiunea pentru flori o am de mica.Copilarind la munte, era o traditie ca macar o data sa mergem in grup la cules de ghiocei,care nu cresteau oriunde.Dar mie imi placeau,dintre florile de primavara,cel mai mult calugarii si albastrelele sau viorelele.Sunt denumiri locale,am sa ma uit candva si la denumirile stiintifice.Calugarii sunt flori cu petale albe,foarte fragile,care,de altfel,nu rezistau mai mult de o zi in buchet si erau greu de gasit.Albastrelele au florile asemanatoare unor stelute de culoare albastra,aspectul lor comparandu-se cu florile de miozotis sau "nu-ma-uita".(alte flori preferate ).In lipsa de altceva,culegeam si galbenele,erau pline dealurile de ele.
Vara,in timpul vacantelor,cand ma intorceam la munte,aveam obiceiul sa ma trezesc de dimineata,asta insemnand orele 6:30 sau 7 si mergeam in plimbare aproximativ o jumatate de ora pana la un ansamblu de stanci, pe care obisnuiam sa le privesc in rasaritul soarelui.Era o vale mai adanca,soarele razbatea cu greu,dar era un spectacol trezitul naturii si al stancilor,care mi se pareau altele de fiecare data. cand valea nu era luminata,nu se auzea decat zgomotul caderilor de apa ale raului;la prima raza de soare se trezeau pasarile si auzeam triluri pe care nu le prinzi usor in adancurile unei paduri.Apoi ,la intoarcere,imi umpleam bratele cu flori si inmiresmam incaperile casei:clopotei,garofitze,margarete,flori galbene,pana si papadii.
In gradina de la munte aveam zeci de lalele,de diverse culori.Care erau greu de facut sa infloreasca;cine nu stie afla acum ca lalelele nu infloresc daca pamantul e rascolit (de oratanii) pana la momentul infloririi.Deci nu ai voie nici sa le sapi.  Apoi narcise,lacramioare,bujori.Panselutele se cumparau rasad.Stiu ca imi placea sa ma cocotzez pe geamul camerei mari,sa-mi bag nasul in bujorii bordo,apoi le rupeam cateva petale si fluieram cu ele.  Crinii,imi plac crinii albi,eram incantata ori de cate ori infloreau.Apoi,vara,gradina era plina de ochiul-boului,o planta foarte optimista in infatisare;cand sunt zeci de fire la un loc arata minunat.Cu gura-leului ma jucam inchizand intre petale albinele sau barzaunii ce colectau polenul.Trandafiri nu aveam decat din cei cataratori,insa intr-o gradina din vecini,un gradinar priceput se ocupa mereu de trandafirii sai altoiti .Erau superbi.
Imi place enorm cand infloresc merii,perii si ciresii primavara.Sau magnoliile.Nu am stiut decat tarziu ca acolo,la munte,rezistase intemperiilor un magnoliu alb.Acum doi ani am incercat sa plantam unul de culoarea visinei,dar frigul si-a spus cuvantul si nu s-a prins.Mirosul de liliac la un moment dat nu l-am putut suporta din cauza tariei sale.Culesesem odata un portbagaj cu liliac salbatic,ale carui miresme puternice le-am simtit in nari ani de-a randul.ımı plac sı florıle salcımuluı.macii,rosul lor spectacular,imi plac toate florile.enorm de mult.

iuti

Punctaj: 108504
Inscris la: 03/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 01/05/2007 14:07:25

trandafiri

zambile

orchidee

crini........si multe altele........imi plac enorm florile

mihaela87

Punctaj: 1811
Inscris la: 29/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 02/05/2007 22:26:12
iubim florile pentru frumusetea lor---trandafirii sunt preferati mei

miki

Punctaj: 3464
Inscris la: 30/11/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 02/05/2007 23:06:56
Mie imi plac trandafirii cel mai mult si in special cei albi! Dar imi plac in general cam toate plantele... Cand scoala era singura mea ocupatie aveam ca hobby ingrijirea plantelor: imi placea sa am grija de ele sa le vorbesc sa le schim pamantul etc... Acum am lasat aceste lucruri pe seama mamei mele

Punctaj:
trandafirii rosi si galbeni ,,,,,orhideele,,,,,,,,,pe primul loc dar toate florile imi plac sunt asa frumoase,,,,,,,,,,toate sunt frumoase indiferent,,,,,,,,,a da si bujori,,,,,,in concluzie toate sunt frumoase si cele care se tin in ghiveci si nu fac flori si ele sunt frumoase,,,,,,,,,,florile sunt una din frumusetile pamintului,,,,,,,,,si ale vieti,,,,,,,,mie toate imi plac,,,,,,

Pagini: 1 |
Home | Casa si Gradina | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

doua inimi si o steaAnimatadoua inimi si o stea
taguri: 0
trimisa de 6
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 07/09/2008
mari_11_cica

amintirea ta..Animataamintirea ta..
trimisa de 0
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 07/09/2008
mari_11_cica

TE IUBESC DIN SUFLETAnimataTE IUBESC DIN SUFLET
taguri: 1
trimisa de 21
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 07/09/2008
ibinet

La Multi Ani Maria !AnimataLa Multi Ani Maria !
trimisa de 14
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 07/09/2008
ibinet

Ultimele felicitari trimise

favorite
inima bateAnimatainima bate
trimisa de 261
vizualizata de
34 voturi, 6.31 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
nu mi-e dor
nu mi-e dor

trimisa de 76
vizualizata de
17 voturi, 9.28 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
ziua si noapteaAnimataziua si noaptea
taguri: 5
trimisa de 5021
vizualizata de
125 voturi, 9.05 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
tot ce vreauAnimatatot ce vreau
trimisa de 5581
vizualizata de
129 voturi, 8.75 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Planetele
Planetele

Adaugat de lenutzaurora
Adaugat pe: 06/09/2008
Nota: 10.00/1
Ultima modificare: 06/09/2008
Taguri: 0
Romania
Romania

Adaugat de omega
Adaugat pe: 03/09/2008
Nota: 10.00/1
Ultima modificare: 03/09/2008
Invitatii
Invitatii

Adaugat de omega
Adaugat pe: 03/09/2008
Nota: 10.00/2
Ultima modificare: 03/09/2008
Chipuri
Chipuri

Adaugat de omega
Adaugat pe: 02/09/2008
Nota: 10.00/4
Ultima modificare: 02/09/2008
In momentul de fata sunt inregistrati 23396 de membri dintre care 125 sunt online
(124 vizitatori si 1 membri)
Membri online: mari_11_cica

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
karellya, deli, iuti, lenutzaurora, adrian pop, olahnic, anettmesz, maria_zaragoza_15, robotelu666, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, BEBETO, Murphy, aless, ianutzu, dardor, sig_cezar64, ibinet, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, cornea_tatiana, giani1972, auroraimperiu, natural27, MIHA_MIHA, dany_19_ela, iulianb526, rockro89, cars, alesssimina, cornelia66, eweline, fllabber, yoo2008, intermodal
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
onyony, annna, dusepina, gcornelia_ioana, Fler, mc_gentleman, laurinia, cornelush, mimi_fly, ishi, foc, mary_mirut, dabi21miha, Mirela_g, stan_andrei_86, simonik_miau, clarisa