| Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga... |
E atat de usor sa zambim...si atat de usor sa aducem un zambet....
Zambeste...chiar si la gust amar...Zambeste-mi! Zambetul aduce lumina si frumusete chipului ce-l poarta.Un zambet nu costa nimic, dar ofera imens de mult celor care stiu sa-l pretuiasca la adevarata lui valoare.El dureaza numai o clipa, dar amintirea lui dainuie poate pentru totdeauna...Un zambet aduce fericire, bunavointa este cuvantul nerostit al prieteniei.El aduce odihna celor obositi, veselie celor descurajati, o raza de soare celor tristi...Dar zambetul nu poate fi imprumutat, cumparat, cersit sau furat...El trebuie sa fie daruit...

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..

Animatapentru mama mea
Animatavine iarna

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |