Intrebarea este: o relatie la distanta...dureaza????..Depinde cat de mare-i dorul...
-Dorul este focul care arde sperantele...dorintele...durerile...iar cenusa care ramane...reprezinta amintirile (Octavian Paler)
Ce conteaza cu cat masori distanta,cand nu esti aproape...Ce conteaza cu ce masori timpul...cand nu-l mai poti intoarce...Conteaza doar clipa in care ati fost impreuna.
Relatia la distanta....poate fi numita RELATIE ?...O relatie prin corespondenta....mai ales cand corespondenta vine prin posta....
Da.declaratii de dragoste se pot face....chiar daca posta aduce doar una dintre scrisori....aceea va fi citita si...recititta...Dar...la urma urmelor totul se bazeaza pe dragoste...si unde dragoste nu e...nimic nu e !
O relatie la distanta...nu prea cred sa dureze...decat daca...macar odata v-ati intalnit in mod real...daca ati reusit cat de cat...sa va cunoasteti...daca aveti preocupari asemanatoare...Sunt multi "daca"....
Sfatul meu...pe care nu trebuie neaparat sa-l ascultati...este:
-Daca tot faci un lucru...atunci fa-l bine !
O relatie la distanta....ar putea totusi sa dureze....dar...depinde de vibratia dragostei in suflet....de intensitatea acestei vibratii...care s-ar putea sa dispara in cazul unui cuvant scris...cu doua intelesuri....Si atunci versurile urmatoare...ar spune:
Cand rupi o coarda de vioara
Ea geme...moare tremurand
Dar alta coarda ii ia locul
Si-auzi vioara iar cantand....
Dar...daca din gresala
In coarda inimii lovesti...
Ea geme mult...o viata-ntreaga
Si nu mai poti so-nlocuiesti !
Ai perfecta dreptate Ale3csis....punctul tau de vedere il impartasesc si eu...deoarece am fost si eu intr-o astfel de situatie...si m-am ales cu dezamagiri...Dar...mai las loc si la ...reversul medaliei ...! Sunt si cazuri fericite...nu poate fi facuta o regula...deoarece pot fi si exceptii...
Daca in jur nu vrei sa mai privesti
Distanta...e aproape...cand iubesti
Dar risti o deziluzie...mai frate...
Cand vei vedea in jurul tau...singuratate !

Animatadansez cu tine
Animata LA MULTI ANI !!!!!
Animata# silolocviu
Animatanu mi-s dragi..
AnimataMomente de copil
Animatapentru mama mea
Animatahai mama
Animataparadoxul iubirii

| camititibrindusa, nemrac2love, MakeCristi, davdia, ibinet, dexter, Murphy, grosuelena63, danangela, floricica99, m_jenica83, monika_monika, kocio, Diancik, tudorach, cicina, cristinatitia, arty, nely15, deva2009, temerarul, sanitaru, tuzauza, varsator, lilifarago, Ale3csis, rianna, Paula_40, dany_19_ela, reli |
| cristinasilina, sinzy, criman, irina, hana, OchiDeSoim, Lil, akrasia, Ursar, lmparazitu, constantinos, ninia, crystyna9596, hellen, liutza18, pop.alexandru, EMIL LELA, corina d, Baby, luana, sinzy_pop4, dadrian25, katerina03mg, Dj_pall, ellla, alexandra_55, Pancu, Nox, SandStorm, SandStorm4ever, dracusoru_cret, corinutza2007, flavia, crys, jujitza2u |