CAUTA pe yyy.RO

Cuvant:
Felicitari Felicitari membri Membri Forum Albume foto Blog

Top cautari || Ultimele cautari

Home » Forum » declaratii de dragoste » Ce parere aveti?O relatie la distanta dureaza?

Regulament de ordine interioara

Ce parere aveti?O relatie la distanta dureaza? » declaratii de dragoste » Pagina 7

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Home | declaratii de dragoste | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

AYLIN

Punctaj: 1654436
Inscris la: 22/03/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 21/09/2007 0:32:10
Pentru a reusi sa mentii o relatie la distanta trebuie sa discuti sincer si deschis despre sentimentele tale legate de o astfel de situatie.
Discuta despre ceea ce simti atunci cand sunteti despartiti - si despre lucrurile bune, si despre cele rele. Acest lucru va va ajuta sa va simtiti mai aproape unul de celalalt. Aveti sansa sa va intelegeti cu adevarat unul pe celalalt si sa oferiti suportul si asigurarea de care amandoi aveti nevoie. Impartasiti-va resentimentele pe care le aveti in aceasta perioada si ganditi-va la timpul cand veti fi din nou impreuna.

Continuati sa comunicati

- foloseste diferite moduri de a pastra legatura: email sau messenger, convorbiri telefonice, mesaje scrise, scrisori, etc.;
- trimiteti-va mici cadouri unul altuia - pentru a arata cat de mult va ganditi unul la celalalt. Suna-l(o) cand nu se asteapta; - in afara convorbirilor telefonice regulate, surprinde-ti partenerul(a) cu apeluri doar pentru a-i spune 'te iubesc';
- trimite-i regulat fotografii cu tine si cu ceea ce faci - acest lucru il va ajuta pe partenerul tau sa pastreze legatura vizual;
- tine un jurnal cu activitatile zilnice - le puteti citi impreuna cand acesta se va intoarce;
- evita revederile furtunoase. Cand vine momentul sa va revedeti dupa o lunga perioada de despartire, exista posibilitatea ca fiecare dintre voi sa-si faureasca mari asteptari de la celalalt si despre cat de fantastica va fi revederea voastra. Oricum, de cele mai multe ori, realitatea nu se va putea ridica la inaltimea acestora.

Maroelva

Punctaj: 166793
Inscris la: 05/04/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 22/09/2007 23:15:22
Depinde de situatii.....daca vrei cu tot sufletul sa dureze atunci faci tot posibilul ca acea relatie sa fie pentru totdeauna ...daca te gandesti sa fie ceva trecator atunci nu prea te implici .....

AYLIN

Punctaj: 1654436
Inscris la: 22/03/2007
[poza originala]
Mesaj scris la 22/09/2007 23:53:00
depinde de cei doi daca o relatie dureaza sau nu, daca cei doi au principii de viata solide si un anturaj care pune pret pe valoare monogamiei atunci cei implicati pot ajunge la un punct comun...ispite apar peste tot, depinde de fiecare sa le faca .

dany_19_ela

Punctaj: 905555
Inscris la: 01/09/2008
[poza originala]
Mesaj scris la 04/02/2010 16:58:31
Totul depinde de cat de mult iti doresti ca aceasta relatie sa mearga. Dragostea adevarata poate infrange orice distanta, daca vrei indeajuns.

Paula_40

Punctaj: 582098
Inscris la: 09/04/2009
[poza originala]
Mesaj scris la 04/02/2010 21:58:12

Intrebarea este: o relatie la distanta...dureaza????..Depinde cat de mare-i dorul...

-Dorul este focul care arde sperantele...dorintele...durerile...iar cenusa care ramane...reprezinta amintirile (Octavian Paler)

Ce conteaza cu cat masori distanta,cand nu esti aproape...Ce conteaza cu ce masori timpul...cand nu-l mai poti intoarce...Conteaza doar clipa in care ati fost impreuna.

dany_19_ela

[poza originala]
Mesaj scris la 04/02/2010 23:27:07
Asa e...frumos spus Paula...

Paula_40

[poza originala]
Mesaj scris la 04/02/2010 23:58:22

Relatia la distanta....poate fi numita RELATIE ?...O relatie prin corespondenta....mai ales cand corespondenta vine prin posta....

Da.declaratii de dragoste se pot face....chiar daca posta aduce doar una dintre scrisori....aceea va fi citita si...recititta...Dar...la urma urmelor totul se bazeaza pe dragoste...si unde dragoste nu e...nimic nu e !

dany_19_ela

[poza originala]
Mesaj scris la 10/02/2010 14:05:23
Eu zic ca...poate dura...si poate fi si frumoasa...acum depinde de cat de frumoasa ti-o doresti si o poti colora...

Paula_40

[poza originala]
Mesaj scris la 10/02/2010 20:33:38

O relatie la distanta...nu prea cred sa dureze...decat daca...macar odata v-ati intalnit  in mod real...daca ati reusit cat de cat...sa va cunoasteti...daca aveti preocupari asemanatoare...Sunt multi "daca"....

Sfatul meu...pe care nu trebuie neaparat sa-l ascultati...este:

-Daca tot faci un lucru...atunci fa-l bine !

mery2009

Punctaj: 944
Inscris la: 17/02/2010
Mesaj scris la 17/02/2010 18:10:51
buna.....se spune,ca dragostea invinge,intotdeauna.....sintem prea mici.sa ne punem fata in fata cu destinul,Doar dragostea adevarata,uneste doua suflete,pereche......Totul depinde.de noi,daca dorim cu adevarat acest lucru...

Paula_40

[poza originala]
Mesaj scris la 27/02/2010 13:21:49

O relatie la distanta....ar putea totusi sa dureze....dar...depinde de vibratia dragostei in suflet....de intensitatea acestei vibratii...care s-ar putea sa dispara in cazul unui cuvant scris...cu doua intelesuri....Si atunci versurile urmatoare...ar spune:

Cand rupi o coarda de vioara

Ea geme...moare tremurand

Dar alta coarda ii ia locul

Si-auzi vioara iar cantand....

Dar...daca din gresala

In coarda inimii lovesti...

Ea geme mult...o viata-ntreaga

Si nu mai poti so-nlocuiesti !

Ale3csis

Punctaj: 80324
Inscris la: 16/02/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 10/03/2010 21:09:17
...Probat...Gustat...Nu dezgustat...doar ca parerea este aceeasi chiar si dupa ce am stat face to face....dupa ce am impartasit inclusiv live orele de discutii pe chat...dupa ce ne-am probat , aprobat sau nu mentalitatile,gesturile,trairile...Asa am ajuns sa ne cunoastem de-adevaratele alungand iluziile care ni le facusem pana atunci.A mers...si mergea bine...pana cand dorul a devenit monotonie caci nu poti sa bati saptamanal sute de kilometri...Asa s-a instalat o oarecdare raceala chiar daca undeva ascunse sentimentele erau aceleasi ca la inceput...
Totusi distanta este un obstacol mult prea mare si nu stiu daca cineva este atat de abil(a) sa transpuna in totalitate in real life ceea ce a impartasit din spatele unei tastaturi,intre randurile unei scrisori...Adica nu vreau sa insinuez ca toti am fi fatarnici doar ca usor usor in momentul cand te vezi si stai langa celalat ies si iti ies afara ,involuntar ,incompatibilitatile.De aici se genereaza pro si contra care de fapt pana atunci era contra si pro....fraze spuse in fuga...cuvinte aruncate fara a fi cantarite...insinuari si supozitii...ambitii si realitati ce pentru tine sau cealala persoana erau sentimente si ideei ce din clipa in clipa se schimba....Spun a sta pentru ca da...AM IUBIT la distanta...am probat realitatea dragostei insa ideea de care spuneam mai sus e aceeasi...Continuitatea se pierde si chiar daca tragi cu dintii sa nu se strice nimic....cineva chiar si de langa noi(voi) va avea de suferit...Parerea mea ca nu merge...
Nu e acelasi lucru sa te trezesti dimineata si sa spui "Neatza" intre doua imbratisari si un sarut ca intr-un telefon sau sms...Nu e acelasi lucru sa spui Te Iubesc fara sa te uiti in ochii celuilalt si sa ii tii palmele intre palmele tale...nu e acelasi lucru sa faci planuri si sa condivizi ideei la telefon sau intr-o scrisoare ca atunci cand stati imbratisati si ii soptesti la ureche chiar si cele mai mici ganduri ce iti strapung mintea si inima....Poate ca gresesc si sigur gresesc deoarece sunt persoane care au avut parte de mult mai mult decat ceea ce am insiruit eu aici insa ma pun stramb si sper sa gandesc drept...S-a zis tot ?...Sigur nu mai e ceva ascuns?...Oare nu va fi prea tarziu cand isi vor da seama ca au omis ceva?...Nu stiu...Parerea mea...

Paula_40

[poza originala]
Mesaj scris la 11/03/2010 12:51:57

Ai perfecta dreptate Ale3csis....punctul tau de vedere il impartasesc si eu...deoarece am fost si eu  intr-o astfel de situatie...si m-am ales cu dezamagiri...Dar...mai las loc si la ...reversul medaliei ...!  Sunt si cazuri fericite...nu poate fi facuta o regula...deoarece pot fi si exceptii...

Daca in jur nu vrei sa mai privesti

Distanta...e aproape...cand iubesti

Dar risti o deziluzie...mai frate...

Cand vei vedea in jurul tau...singuratate !

Ale3csis

Punctaj: 80324
Inscris la: 16/02/2006
[poza originala]
Mesaj scris la 11/03/2010 20:15:40
Da Paula...stiu ca in orice exista compensatie insa oare nu este sau va fi asteptarea prea lunga...Si sincer va spun eu unul poate la o scara de 1:1000 as mai risca...pentru ca vorba ceea :"Paza buna trece primejdia rea"

dany_19_ela

[poza originala]
Mesaj scris la 11/03/2010 21:24:45
Frumos comentariu Alex...pe undeva...si adevarat......mie imi place sa cred ca...exista minuni...!...si vorba aceea..." speranta moare ultima "...si daca nu risti...nu ai cum sa ai...

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Home | declaratii de dragoste | Adauga un nou mesaj | Aboneaza

Felicitari adaugate de membrii site-ului

dansez cu tineAnimatadansez cu tine
taguri: 0
trimisa de 2
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 11/03/2010
lilifarago

LA MULTI ANI !!!!!Animata LA MULTI ANI !!!!!
taguri: 2
trimisa de 14
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 11/03/2010
ibinet

# silolocviuAnimata# silolocviu
taguri: 0
trimisa de 5
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 09/03/2010
arty

nu mi-s dragi..Animatanu mi-s dragi..
taguri: 1
trimisa de 6
voturi, 10.00 nota
Adaugata la 08/03/2010
arty

Ultimele felicitari trimise

favorite
Momente de copilAnimataMomente de copil
taguri: 27
trimisa de 2584
vizualizata de
330 voturi, 9.39 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
pentru mama meaAnimatapentru mama mea
taguri: 45
trimisa de 7086
vizualizata de
839 voturi, 9.25 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
hai mamaAnimatahai mama
taguri: 18
trimisa de 3300
vizualizata de
672 voturi, 9.40 nota
la o persoana
catre mai multi
favorite
paradoxul iubiriiAnimataparadoxul iubirii
taguri: 16
trimisa de 3399
vizualizata de
278 voturi, 8.98 nota
la o persoana
catre mai multi

Ultimele albume foto

Unul din hobby-urile mele
Unul din hobby-urile mele

Adaugat de Ale3csis
Adaugat pe: 11/03/2010
Nota: 10.00/2
Ultima modificare: 11/03/2010
Taguri: 0
Primavara
Primavara

Adaugat de grosuelena63
Adaugat pe: 09/03/2010
Nota: 6.00/3
Ultima modificare: 11/03/2010
Taguri: 0
davdia
davdia

Adaugat de davdia
Adaugat pe: 16/12/2007
Nota: 9.00/147
Ultima modificare: 09/03/2010
Taguri: 9
cadou
cadou

Adaugat de petronela14p
Adaugat pe: 06/03/2010
Nota: 10.00/6
Ultima modificare: 06/03/2010
Taguri: 1
In momentul de fata sunt inregistrati 26203 de membri dintre care 64 sunt online
(64 vizitatori si 0 membri)

Autentificare

Recomandari

Cauta pe yyy.RO

Reclama

Promo

Newsletter
Dorim sa fii in pas cu noile optiuni si felicitari de pe site. De aceea poti sa te inscrii pentru a primi noutati de pe yyy.RO
Email
Parola
Confirma Parola
Prefer sa primesc e-mail-uri In format HTML

Abonare rss E-Felicitari.Net

Poti sa fii la curent folosind gratuit unul din urmatoarele servicii:

Citeste direct din browser

Add to Google Reader or Homepage
Add Comunitatea e-felicitari.net. Discuta liber... to Newsburst from CNET News.com
Mai multe feed-uri

Membri activi in ultimele 24 de ore
camititibrindusa, nemrac2love, MakeCristi, davdia, ibinet, dexter, Murphy, grosuelena63, danangela, floricica99, m_jenica83, monika_monika, kocio, Diancik, tudorach, cicina, cristinatitia, arty, nely15, deva2009, temerarul, sanitaru, tuzauza, varsator, lilifarago, Ale3csis, rianna, Paula_40, dany_19_ela, reli
Membri care isi sarbatoresc ziua de nastere azi
cristinasilina, sinzy, criman, irina, hana, OchiDeSoim, Lil, akrasia, Ursar, lmparazitu, constantinos, ninia, crystyna9596, hellen, liutza18, pop.alexandru, EMIL LELA, corina d, Baby, luana, sinzy_pop4, dadrian25, katerina03mg, Dj_pall, ellla, alexandra_55, Pancu, Nox, SandStorm, SandStorm4ever, dracusoru_cret, corinutza2007, flavia, crys, jujitza2u