Esti rau ! dar cand aud c-o spune altul
ma uit in jos si strang din pumni si tac,
caci numai eu in lumea asta am dreptul
SA TE CERT SI SA TE-MPAC....
el..
am incercat sa-ti scriu scrisoare.. ca mi-e dor... am scris cate ceva.. dar.. sunt sarac la cuvinte.. dar ceia ce simt pentru tine e mai mult decat pot sa sa insir aici pe foaia mea.. te iubesc..cand sinceritatea, ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste-te din tot ce te retine si gandestete..
![]()
el... de ce draga nu mi-ai scris si tu... eu am atseptat, cred ca ma supar![]()
(si sa nu spuneti ca in dragoste nu exista suparare)
ea.. talent cred ca mare nu trebuie in dragoste.. trebuie doar sa spui sincer ce simti.. si atunci.. chiar si lucruri foarte mici.. obisnuite.. dar sincere..![]()
sincer???
ea..…sa stii in viata ce cauti, sa ai norocul de a obtine si de a pastra si sa-ti dai seama cand ai gasit… gandeste..
offf... atat de frumos... oare unde sa o gasesc si eu
iubirea?
unde esti????![]()

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatador

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |