-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

El: E prea tarziu
eu voi pleca
Ea:Dar te implor
nu ma lasa
El:Eu nu te las
cu tine-oi fi
Ea:Cum fara tine
as trai...
EA
nu intreba pe unde se merge.. da-mi mana in mana mea, inchide ochii... si fii alaturi de dragostea mea...
el...
Seara se asterne peste sufletul meu/
Cand tu nu esti aproape/
Iar soarele imi incalzeste inima/
Cand tu esti mereu aproape/
De cate ori tu ma saruti/
Simt vraja iubirii cum mi se scurge-n vine/
De cate ori ma strangi in brate/
Simt pulsul tau in inima mea cum bate/
Pe pietul tau fierbine/
Sa pun capul incetisor/
Sa-mi maingai incet obrazul/
Sa te sarut cu drag de mii de ori/
In ochii tai frumosi ma pierd adesea/
Visez ca tu sa-mi fi aproape/
Si imi doresc cu nemarginire/
Ca trupurile noastre calde sa se inlantuie/
Sa simt caldura ta in mine/
Si sa ne iubim pana la moarte.![]()
el...
Seara se asterne peste sufletul meu/
Cand tu nu esti aproape/
Iar soarele imi incalzeste inima/
Cand tu esti mereu aproape/
De cate ori tu ma saruti/
Simt vraja iubirii cum mi se scurge-n vine/
De cate ori ma strangi in brate/
Simt pulsul tau in inima mea cum bate/
Pe pietul tau fierbine/
Sa pun capul incetisor/
Sa-mi maingai incet obrazul/
Sa te sarut cu drag de mii de ori/
In ochii tai frumosi ma pierd adesea/
Visez ca tu sa-mi fi aproape/
Si imi doresc cu nemarginire/
Ca trupurile noastre calde sa se inlantuie/
Sa simt caldura ta in mine/
Si sa ne iubim pana la moarte.![]()
frumos aylin, gand de implinire
EA..... am ametit rau... de dragoste si dorul tau..![]()
![]()
EL
...o tacere solemna domneste in cer si pe pamant, numai falfaitul sec al nelinistei respira in mijlocul noptii nemarginite... parca fiinta mea se imprastie, asteptandu-te... iar sufletul meu se imbata de atatea visuri sub umbra noptii...
TU!... nu te obisnui sa visezi fara mine!
![]()
![]()
![]()
![]()
ea.
..putın a ramas dragul meu.rabdare![]()
ea.. te visez aproape, te am in gand, le uit pe toate...si rad si plang..
el..te vad in zare, te vad in vis, esti ca o floare din paradis...
Ea; Cum de am fost,
De ce-as mai fi
Azi te-am pierdut.
Te voi gasi?...
el...![]()
Ci, de-am fi singuri amândoi
Si nime sa ne asculte,
Uitându-ma în ochii tai,
Ti-as spune asa de multe...
Ar trece vremea si n'am sti
Ce e aceia vreme
Si n'ar fi nimene din vis
ĂŽn lume sa ne cheme.
Am fi departe tare dusi,
Straini de lumea'ntreaga:
Pe vesnicie ti-as fi drag,
Tu vesnic mi-ai fi draga;
Cu sarutari am sterge'n ochi
A'lacrimilor urme,
Si cine oare s'a'ndura
Al nostru raiu sa-l curme?
Ti-as spune vorbe dulci încet:
Ca sa le-auzi mai bine,
Tot mai aproape ai pleca
Obrazul tau de mine.
Si-atuncea de ne-om saruta,
A cui sa fie vina?
Nici tu, ca nu ma auziai,
Nici eu n'oiu fi pricina.
Nicolae Iorga![]()
EA:
talpile mele culeg roua diminetii si strivesc iarba proaspata… iubitule, cerurile imi saruta picioarele...pe picior imi urca o furnica, o privesc fascinata si ma mir gandindu-ma cat de mare ii apar… sunt ca o tara, cu munti si vai… si rauri si mari…uit de furnica si usor incep sa fug… de fapt, tu stii… ma joc cu vantul, m-a invitat la dans si cum as putea sa-l refuz… ma invart nebuna si… aud cum canta o melodie…pasarile…il rog pe vant sa facem schimb un pic, sa fiu eu el si el eu… nu vrea!!! dar dupa rugaminti fierbinti se induioseaza… asa ca dintr-o data ma trezesc adiere, apoi ma grabesc sa urc in inaltul cerului si incep sa vajii, strabat pamantul… si undeva acolo jos ma striga, ma cheama…
soarele e deja sus pe cer si ma arde asa ca ma adapostesc la umbra ta padure…cum stii tu sa te ascunzi iubitule… crezi ca nu vad ca ma privesti de peste tot?
te caut de atatea vieti.. in fiecare clipa, te simt din ce in ce mai vie, din ce nn ce mai aproape, si vreau sa te respir… apoi, te regasesc… mereu si mereu, la nesfarsit…te las sa curgi in mine… ma lasi sa ma topesc in tine…vino..vino cu mine acum - sa parasim timpul si sa devenim eternintate…te rog.. ninge peste mine! iubeste-ma doar atunci cand nu mai sunt…![]()
ea... sunt singura, dar in schimb ti-am luat dorul de dor...ce pacat ca esti atat de sarac, ce pacat ca nu ti-a ramas nici pic de iubire...nici pic de dor...iti dai seama cat de sarac esti? iti dai seama ca nu ti-a ramas nici singe...nici inima care sa te mai doara?iti dai seama ca traiesti doar din durerea iubirii mele... din caldura dorului meu..daca te-as alunga cu indiferenta din suflet...vei parasi aceasta lume?mi-e dor inc-o data si-nc-o data de a ta indiferenta...m-i dor ca sa traiesti...ca sa traiesc...

Animatan-am sa uit..
Animatapacatul in cele stiute
AnimataIn The Army Now !
Animatadragoste pentru un inger
Animatate iubesc
Animatainima, mainile si ochii iti apartin
Animatace este viata
| ccmreea, valstory, deli, remy102002, iuti, lenutzaurora, adrian pop, mari_11_cica, Diancik, davdia, apex, nikolas, anyca, BEBETO, Murphy, fontaine, nica_15_ver, aless, ianutzu, sig_cezar64, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, nseichea, bebelusa_gyorgy, MIHA_MIHA, dany_19_ela, mami31, iulianb526, bunoaca, rockro89, pytycot, raisuk_bombonik_mik, darya, cars |
| MIOARA, catalina, fermekatul, nucu_51, luca54, deivid2006, silvia braga, elimargaritar, faraonucristi, george-virgil, blandu mihaela, sorina, lina, Francesca, gross_radu, elmeda, CLAUDIA202, ana maria, cristina rayna, ana_geta, luky724, danielaciobanu222, danielaciobanu2121, danielaciobanu2006, danielaciobanu26, petrika, devidpaul, violeta_violeta68 |