si eu urmaresc cronica si reusesc sa-mi faca o seara si mai buna.cat despre haz de necaz,cam atat ne-a mai ramas.oricum cine trebuie sa-i auda si sa-i inteleaga .....au "problemele" lor.asa ca ......tot inainte la carcoteli
la categoria "emisiuni tv" ar fi trebuit sa fie doar un topic...cronica carcotasilor...
mai sunt cateva emisiuni misto...da nu prea ma uit la tv deci nu prea pot sa comentez...oricum "teo","din dragoste","9595"...emisiunile de genu' asta...ar trebuii dupa parerea mea scoase din grila de programe...zic dupa parerea mea pt ca lu' bunica mea ii plac...
| loloolll ce belea ai fost oldjunior...sa le stearga programele din lista caci se uita a ta bunica la ele ....lololll |
cea mai tare!nu incepe odata?mi-e dor de ei!
in romania in momentu asta o emisiune mai tare dekt cronica carcotasiilor ...defapt cred k e cea mai tare emisiune de knd a aparut...nu exista in romania in momentu asta o emisiune mai tare dekt cronica carcotasiilor ...defapt cred k e cea mai tare emisiune de knd a aparut... |
oare asa sa fie?! 

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animataiti doresc

Animataiubirea

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |