| de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine..... |
Ma intreb ce parere are mama ta despre parerea ta vis-a-vis de "femeile frustrate...complexate " de azi si de maine...
| de trei ori femeie?? la ce se refera oare titlul?? la categoria mihaelei tatu?? probabil...... e naspa rau emisiunea..... e mult spus eminsiune . nu e o emisiune ..e o gluma proasta in care cateva femei frustrate de felul in care arata se adreseaza tinerelor , in felul asta asigurandu-se ca tinerele de azi vor ajunge femeile complexate de maine..... |
vai dragul meu, se vede ca esti un "PUSTAN"
Citat Arbitrul_Elegantei
vai dragul meu, se vede ca esti un "PUSTAN" |
mai degraba MISOGIN! 
Aici vad ca suntem de 4xfemeie!!! Se simte vreuna complexata, plafonata?!!! Eu cred ca nu!!!MIE NU-MI PLACE EMISIUNEA DE 3X FEMEIE DELOC POATE PT. CA NU O AGREEZ PE MIHAELA TATU, FILMULETELE UNELE INTRADEVAR MERITA VAZUTE POATE ASA SE MAI DESTEAPTA UNII CARE SA REGASESC IN ELE
VA PUP PE TOATE SI NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU ASTA ESTE FIACARE CU CEI PLACE
) Dar imi plac femeile care stiu sa lupte pentru viata lor.
Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatavine iarna
Animataiubirea

Animatai am sorry

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |