poate ca asta de la romani este regizata .... dar este emisiune asemanatoare la straini care este reala 100%
eu nu pot sa imi imaginez totushi ce prost ar face asta .... nu numa ca face persoana care este urmarita de toata rushinea dar se face shi el/ea de rushine ... te vede shi rade toata lumea de prostia pe care o faci
e o copie a emisiunii "Infidelitati"...parca asa se cheama si o da pe Reality TV....stiu sigur k mai e o emisiune de genu k am vazut reclama o data.....oricum sunt de rasul lumii![]() |
da de ras ras ras
nu stiu daca e si pe reality tv...dar in strainatate mai este o asa zisa emisiune tradati in dragoste si s-a luat dupa ea..nu sunt in stare sa faca o emisiune calumea si sa nu fie copiata...
| dupa cate am inteles, este regizata! iar cei care se fac de ras sunt platiti . |
da,asta am auzit si eu,sunt personaje fictive

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatai am here if you need me
Animataa iubi inseamna

Animataconspiratie

| danutpatrascu, ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, monik_rody, lucian_4u, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, poppika, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |