CHEATERS se cheama aici... m-am uitat si eu de citeva ori, dar nu m-a prins. Urit, odata ce partenerul nu te mai iubeste, tu sa vrei sa-l faci de ris. Sau sa-l demasti ca te inseala... te faci tu de ris!
Dar sint pe lumea asta tot felul de oameni... de ce sa ne miram ca exista si specimene carora le place sa raneasca pe cei de linga ei?!
| se fac toti de ras in special cele care sau cei care nu au ce face...tradati in dragoste penibil...se bat,se injura ca niste tigani vai si amar de emisiune.e cea mai de ras emisiune rad mai bine decat la camera de ras... |
perfect deacord cu tine....
| pai regizat ... eu unul nu pot sa concep ca pe lumea asta pot fi oameni atat de idiotzi incat sa se duca la televiziune sa ishi faca de tot rasul partenerul sau fostul partener ca doar e gata tot .... e shi el shi eshti shi tu de rasul lumii .... |
eu cred ca tu te faci de ras....eu zic ca e mai bine dacat sa ii prinzi in fapt singur si cine stie cum iti mai pierzi cumpatu si mai ajungi la unele fapte necumpatate....asa mai bine mergi ii arati inregistrarea si ii mai dai si una in gura ..cu genunchiu'......si pleci....tu nu ai de ce sa te faci de ras.....ea!!!!!!...nu mai merita atentia ta....asta as face eu
Mie imi plac comentarile din emisiune gen:
"cei doi par a fi fericiti impreuna"
"suspectul este foarte fericit de prezenta ei"
"suspectul vorbeste la telefon si este foarte agitat"
"suspecta se urca intr-un autoturism de lux" (era un mercedes vai de el)
"cei doi intra in farmacie , dupa care petrec toata seara impreuna" (io fi luat sirop de tuse... prezervativele se gasesc si la gherete)
Oricum... e penibil sa apari pe TV... Cineva de pe forum a spus : rufele nu se spala in public . Daca chiar n-ai timp si ai dubii ca partenerul/a tie infidela apelezi la un detectiv sau prieten/a nu neaparat la o emisiune. Si nu cred ca e e regizata... e emisiune cu oameni muuult prea simpli. Emisiune e copie 1:1 dupa Cheaters de pe Reality TV , sunt curios cand o incaseaza Ernest.... sa ma anuntati sa ma uit la reloare :)

Citat CAMMELUTZA
|
mda...shi mie mi se pare ciudat ca totzi vor sa ishi surprinda sotzii/sotziile in flagrant delict...la inceput imi placea emisiunea, dar acum am observat shi eu ca e cam dubioasa....shi prea ireala ca sa fie reala
Ati prins vreodata partenerul/a ca te inseala ?
Eu am prins-o ! Iti spun eu ce feeling ai... nu te mai controlezi... iti zboara rapid fluturile din stomac si vin liliecii... te apuca niste furnicaturi pe spate... si-ti simti mainile grele... e greu sa te stapanesti. Nu stiu daca ati observat dar dupa show... in masina... toti au regretat ca au fost violenti. Cred ca e una din intelegerile show-ului sa il prinda pe partener/a in
"flagrant" , de multe ori filmarile sunt destul de convingatoare si suficiente sa iei decizia.

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animataiti doresc

Animataiubirea

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |