RICHARD WURMBRAND pt cel mai mare roman pt detali despre el intra pe http://pic5.piczo.com/andreygala/?g=22248400&cr=5 pt al VOTA intra pe http://www.mariromani.ro/
cel putin parerea mea merita
Richard Wurmbrand a fost un pastor evanghelic care, in lunga sa viata, a trait mari inaltimi, cat si adanci suferinte.
O credinta adanca, o gandire profunda, si o inteligenta vie s-au combinat toate ca sa-i dea o personalitate calda, apropriata tuturor. Principiul lui era, „ Ajuta pe oricine, da-i oricui vine sa ceara de la tine, chiar daca nu-l poti ajuta decat cu putin”.
Conducatorii crestini din toata lumea l-au numit Martirul Viu si Un Pavel al Cortinei de Fier.
Pentru toate aceste si alte lucruri minunate am cosiderat ca merta sa fie numit si votat printe cei mai mari 10 romani din Romania!
Richard Wurmbrand a fost un pastor evanghelic care, in lunga sa viata, a trait mari inaltimi, cat si adanci suferinte. Conducatorii crestini din toata lumea l-au numit Martirul Viu si Un Pavel al Cortinei de Fier.
|
![]()
Regele Carol 1 si Antonescu daca observati ei doi ca personalitate si conduita, idei politice si strategii se aseamana.Poate ne iubeste si pe noi Dumnezeu si se intampla ceva bun cu nemtii astia pe aici pe la noi.
Regele Carol 1 si Antonescu daca observati ei doi ca personalitate si conduita, idei politice si strategii se aseamana.Poate ne iubeste si pe noi Dumnezeu si se intampla ceva bun cu nemtii astia pe aici pe la noi.
TRIFA
IOSIF, preot, misionar.
N.
3 mart. 1888, în Certege, jud. Alba,
decedat la 16 febr. 1938, în Sibiu.

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..
Animatavine iarna
Animataiubirea

Animatai am sorry

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |