-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

In legatura cu emisiunea de pe prima nu pot zice decat ca e jalnica ... adik ce au sa tina minte din nunta lor ? Cum au fugit si au facut 1000 de euro ? Sau ca au facut nunta fara bani ? Doamne .. da nu mai pot gandi ca m-am enervat ... ![]()
Cat despre dragoste sincera sau bani ... as alege dragostea sincera ... pentru ca asta ar tine toata viata ... bani cum sa mai zis azi ii ai maine nu ii ai.Iar fericirea sufleteasca nu se poate cumpara nici cu un sac de bani.Dar cel mia dureros este ca multi oameni aleg banii... pacat ... mare pacat ...
In legatura cu emisiunea de pe prima nu pot zice decat ca e jalnica ... adik ce au sa tina minte din nunta lor ? Cum au fugit si au facut 1000 de euro ? Sau ca au facut nunta fara bani ? Doamne .. da nu mai pot gandi ca m-am enervat ... ![]()
Cat despre dragoste sincera sau bani ... as alege dragostea sincera ... pentru ca asta ar tine toata viata ... bani cum sa mai zis azi ii ai maine nu ii ai.Iar fericirea sufleteasca nu se poate cumpara nici cu un sac de bani.Dar cel mia dureros este ca multi oameni aleg banii... pacat ... mare pacat ...
Â
Si probabil pentru a profita de a-si face nunta pe gratis si pentru publicitate

Animatagand pentru tine
Animataazi o sa te uit...
Animataiubire inplinita
Animatace ai face in locul meu?

Animatao epidemie de ras
Animatalanga mine pentru totdeauna
Animataprietenii sunt

| gege85ro, cgmcar_tm, flyingboy_13, blondinu21, deli, ADYY, lenutzaurora, augustinus, albinutza, mari_11_cica, Diancik, capdemelc, bitzy_jr, RICUTZA67, viocom, Murphy, adnana3741, nely15, anasia, bigbad, steluta_29, Papusik, cornea_tatiana, coca61z, reli, MIHA_MIHA, dany_19_ela, adrian_sabau80, OPTIMISTA, denyssa, djscristi72, tanysele75, andrinutza |
| brezeanu, loverdorin, burebista, ioana_steaua, amalia27, iubyrea, nynna, licurici_ea, DRACULA, ultrasviola_pit, monikutz, camelia1989, jianu, dalida, rashia, titza, ALIDAS, pynkytza, caraiman_lorena, totaleuroconstruct, darinka, moony13, ingryd13, baloo, andreeaserban96, alisia, bobo_13, adelaxnic, piticutz_13, deedeea, bebeloias, zeita_suferintei, biencuta, KRYSTAL, cris_tina_ela, DIANNA, veronica_benchea, franco, alinutza2008, byenkwootza, dulcikacta, violett, OPTIMISTA, farau, tanysele75 |