-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

Test de fidelitae este trucat
chiar daca se vrea sa fie pe bune nu se poate.
Se da bani pe filmare,daca vrea cineva sa castige niste bani in plus pot sa fac legatura cu cineva.
Am vazut si eu o bucatica din emisiunea despre care se discuta aici,e de CACAO,ca sa nu spun altfel,si cred ca trebuiesa ai o inteligenta de un coeficient de circa 30-40 (un oligofren are circa 20)."Felicitari celor care realizeaza o asemenea tampenie,"sunteti cei mai tari,nu gluma.Nu pot sa inteleg cum cei din conducerea CNA nu se autosesizeaza,oare chiar nu vad ce idiotenii se difuzeaza cu autorizatia lor?Mult succes realizotrilor emisiunii,doar ca sa aveti grija sa nu va confundati pana la urma cu eroii emisiunilor voastre ca taaaaaaaaaaaaaaaare inteligenti mai sunt

AnimataDIN IUBIRE
AnimataOF IUBIRE
Animatate iubesc..
Animatae bine sa faci bine..
Animataviata e dragoste
Animataiubire.... dor
Animatafrumusete
Animatate iubesc

| dexter, ratzusha, GAGAUTA, EugenHerte, Rut, anettmesz, nord-est, blue2, mari_11_cica, Diancik, bbbest, davdia, RICUTZA67, codrina29, viocom, nely15, aless, dorina_dorina, ibinet, lencik2, MIHA_MIHA, adrian_sabau80, pitco, ratzusca87, bebelumiha, denyssa |
| simonetta, chris, tomita, inger_from God, tinatina, mircea cls, bobby, mihagen, miramira2, stea, cleopatra, asi, blue_eyes21, simona81, p_tamy23, valitweety, cubici2006, bya_catalina, maddie_clara@yahoo.com, mamarutza, isusnavi2005, casandra, printul ratacitor, rovedent, marius4u, aniri, Madalina_Teleman, buburuza26, gmd10ro |