-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

![]()
Ahhh si ce am uitat sa mai zic despre 300 ... doreste sa demontreze la lume ca nimic nu este imposibil (trebuie doar sa vrei) dar la un moment nu mai depinde numai de tine ci si de cei din jur . ![]()
![]()
Ahhh si ce am uitat sa mai zic despre 300 ... doreste sa demontreze la lume ca nimic nu este imposibil (trebuie doar sa vrei) dar la un moment nu mai depinde numai de tine ci si de cei din jur . ![]()
![]()
![]()
![]()
am momente .. cand datorita celor din jurul meu (la cum reactioneaza sau se comporta) nici nu stiu ce sa mai cred ...
. Dar trebuie sa speram la mai bine ... ca doar de noi depinde
.
![]()
am momente .. cand datorita celor din jurul meu (la cum reactioneaza sau se comporta) nici nu stiu ce sa mai cred ...
.
![]()
.
![]()
.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Căsătorie, un film de Bibo Liang- China | În China, căsătoria nu înseamnă oficializarea relaţiei dintre doi tineri care se iubesc, ci o procedură complicată cu şase etape, care trebuie parcurse întocmai: cererea în căsătorie, negocierile, logodna, stabilirea compatibilităţii prin analizarea datelor de naştere ale logodnicilor, o vizită la un ghicitor pentru stabilirea celei mai potrivite date a căsătoriei şi, în sfârşit, nunta. Filmul urmăreşte un peţitor din sud-vestul Chinei în timp ce negociază două căsătorii, pe fundalul vieţii de zi cu zi a oamenilor din zonă, care înseamnă muncă grea, de care nu sunt scutiţi nici bărbaţii şi nici femeile |
un film impresionant..psihologic---SIMONE---e superb,cu Al Pacino in rolul principal,interpretul unui regizor,care dornic sa castige faima,da nastere unei actrite prin intermediul unui program..si pe care se chinuie sa o faca sa para reala..ajunge sa manipuleze intreaga lume,ce incepe a o diviniza pe aceasta eroina,ea ajungand sa fie idolul tuturor...constient ca nu el e cel ce a obtinut popularitatea..ci creatia sa,incepe sa o denigreze,insa fara rezultat..toti o divinizau...se observa lupta unui creator de a-si invinge propria creatie..moartea inscenata a unei holograme,ce duce la condamnarea 'regizorului'...
in mod ironic e surprinsa greseala omeneasca de a incerca sa se afirme,renuntand la propria identitate,ca apoi sa-si dea seama ca in fond...nu el e cel ce se afirma..ci imaginea pe care o creeaza in ochii celorlalti,si incercarea lui de a-si distruge 'dublura'

Animataun drum...
AnimataDIN IUBIRE
Animatate iubesc..
Animatae bine sa faci bine..
Animatadoar impreuna
Animatafelicitari pentru bebelus
Animatapentru mama mea
Animataalaturi de tine

| Sidonia Maria, kamykaza, Georgik, EugenHerte, creatza_d, ADYY, iuti, lenutzaurora, mariamagdalena, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, arni, alexa_1185, loveforever, mychelle_72, nely15, aless, emutza79, anasia, ibinet, bigbad, body, MIHA_MIHA, dany_19_ela, piul, dani7, OPTIMISTA, ratzusca87, zoppas, happylik, idan, angelobianco |
| andreeagoia, ROBERTINA, hill33, pusyna_cea_dragutza, vanessa_ro_08, diana_x97, simonicas, paxlaur, rose^^29, Pestroiu Petruta, norocia_c, maghiar_alina, andrei_dosia, yoonutzu, guleremil, mait_rey@yahoo.com, Blade17, spirica, mugurika, ratoana, gulermoiseemil, alin60, livian81, Mihalea, anyella, ion teodor |