-peste 22.000 de membri activi
-peste 120.000 de mesaje scrise
-peste 5000 de felicitari in total
-peste 100.000 de vizitatori lunar
-peste 50.000 de poze in albume

mie imi plac filmele romanesti dar nu "telenovelele" de acum, mie imi plac alea vechi cum ar fi : "Pe aici nu se trece"; "Morometii", "Pacala", "Sa radem cu Amza Pellea", "Buletin de Bucuresti", "Licenii", "Nea Marin miliardar", "Padurea spanzuratilor" , "Baltagul", "Toate panzele sus" etc...
Da e adevarat ca filmul Filantropica lui Nae Caranfil e foarte bun,un film ce-ti arata fata nevazuta a unor jocuri de culise.Cautati-l si vizionati-l ca merita.
Daca va atrag dramele romantice atunci cautai Orient Expres in regia lui Sergiu nicolaescu,e un film remarcabil si ca distributie cinematografica si ca prezentare valorica sentimentala.
Daca iubiti foarte mult replicile umoristice si pline de farmec revedeti BD,film ce va descreteste fruntea dupa o zi istovitoare.
Va pup Ella

AnimataTE IUBESC DIN SUFLET
AnimataLa Multi Ani Maria !

Animatan-am sa uit..
Animatain inima mea
Animatamai usor cu bautura
Animatanumele tau scris in inima
Animataparadoxul iubirii
| ccmreea, deli, iuti, lenutzaurora, adrian pop, anettmesz, robotelu666, mari_11_cica, Diancik, davdia, RICUTZA67, apex, anyca, BEBETO, Murphy, nica_15_ver, aless, ianutzu, dardor, sig_cezar64, ibinet, bigbad, hv_victor, Donna, loryss, cornea_tatiana, bebelusa_gyorgy, auroraimperiu, natural27, MIHA_MIHA, dany_19_ela, iulianb526, rockro89, pytycot, raisuk_bombonik_mik, darya, cars, alesssimina, cornelia66, eweline, fllabber |
| MIOARA, catalina, fermekatul, nucu_51, luca54, deivid2006, silvia braga, elimargaritar, faraonucristi, george-virgil, blandu mihaela, sorina, lina, Francesca, gross_radu, elmeda, CLAUDIA202, ana maria, cristina rayna, ana_geta, luky724, danielaciobanu222, danielaciobanu2121, danielaciobanu2006, danielaciobanu26, petrika, devidpaul, violeta_violeta68 |