..."Love don't cost a thing"cu Cristina Milian,(aici se descrie de fapt cit e de materialista societatea si cit de bine poti fi primit in ea,daca ai bani si lucruri scumpe)"American pie 4"la fel de mult mi-a placut,
"You got served"la fel este un film mishto(imi place la nebunie cum danseaza baietii...)
...era sa uit mi-a placut si filmul "Honey"cu Jessica Alba---e la fel de interesant...Dar voi le-ati privit?ce parere aveti?
hm...da asa e...ori de cite ori il privesc imi dau lacrimile...as mai vrea sa gasesc astfel de filme dar din pakate nu am gasit nici unul de tipul asta![]() |
alte filme cu acest actor

Animatadorinta de sf.Nicolae LA MULTI ANI!!
Animatasa nu ma lasi..
AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatanu plange..

Animatapentru mama mea
Animatavine iarna

| ela_0036, anamaria191, Rut, lenutzaurora, don_pasqale, mari_11_cica, lucian_4u, RICUTZA67, sorin-daniel, mirasweety, Murphy, marimoldo, aless, anasia, ibinet, madymadalina, copil, hv_victor, MIHA_MIHA, dany_19_ela, GABITZATM67, dana_vizireanu, xsydonya, nicoaraflavius, oty_oty, ela29, militarupetrut, madaroxy, paulitza |
| neCun0scuta, nicoleta.mihalcea, gheorghealexandru1978, pissy_love, elenasavciuc, Axl Rose, Gabriela Lupu, vivisor, comral, alexa elena, petrusca alexandru, sphynx, eva75_ro, pro10, Timea, dona, sunshine, scarlet, piccolo, gabytza, bachmer natasa, MARGOTCMC |