http://dasaco.net/ytool/ 
:))![]() |
Razi cand altii plang... 
| Lasa ca am eu chef cat sa plang si pentru tine... |
Da ce-ai patit??? De ce sa plangi?? Lasa ca ai timp maine, acum fii vesel!! Aici nu se plange azi, doar maine!!!
Si daca plangeti prea tare speriati pestii...nu de alta, dar se vb si de pescuit...sau erati la...pescuit
...pe 

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatamomente frumoase
Animataas vrea...
Animatate iubesc
Animataesti destinul meu

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |