Hobby-urile mele sunt:
calatoriile
plimbarile
excursiile
distractiile
dar ale tale?
INVATATURA...MAI GREU
INCERCARILE NOI
.....................
| Imi place mult sa cant la pian, sa citesc, sa scriu poezii si proza. Daca vrea cineva sa citeasca vreo poezie sau proza astept raspuns. |
Normal ca vrem sa citim poezii si proza.....poate deschizi si un topic pe tema asta......eu personal abia astept....![]()
Citat m.marga
Normal ca vrem sa citim poezii si proza.....poate deschizi si un topic pe tema asta......eu personal abia astept.... |
sI EU SINT CURIOASA SA CITESC POEZIILE LUI ODOBITA,SPER CA NU VCA SUPARATI PE CURIOSI ?
Hobby?
vreti sa va zic ce hobby am de vreo 3 - 4 saptamani?
Ultimul meu Hobby si cel mai bun este sa fac felicitari animate pt acest site!!!
Si sper ca daca 's reusite si o sa i placa la dexter sa le puna pe site.Dar daca aveti ceva preferinte pt felicitari spunetimi si o sa incerc sa iasa cat mai bine!!!
hobbyuri:-dansul,muzica,calatoriile,cititul,filmele,EMISIUNEA DANSEZ PT TINE>,
Citat odobitza
sI EU SINT CURIOASA SA CITESC POEZIILE LUI ODOBITA,SPER CA NU VCA SUPARATI PE CURIOSI ? |
Era vb de poeziile lui m.marga.........olinca nu ai citit bine...
Ultimul meu Hobby si cel mai bun este sa fac felicitari animate pt acest site!!! Si sper ca daca 's reusite si o sa i placa la dexter sa le puna pe site.Dar daca aveti ceva preferinte pt felicitari spunetimi si o sa incerc sa iasa cat mai bine!!! |
asteptam.....![]()
Pai hobby-uri ar fi mai multe...dar la nebunie imi place sa ma plimb pe malul marii sau sa ma stiu pe varful muntelui cu persoana iubita. In rest timpul mi-l ocup cu pc-ul dar imi fac si timp de lectura ....care este foarte importanta pentru mintea si spiritul nostru :P
subiectul asta cred ca este pt persoanele care au putine hobbyuri pt. daca incep eu cred ca lista nu se mai termina
innot, fotbal,pescuit,meditatie, natura, poezie, filatelie, numismatica, goblen, filozofie, psihologie........................etc![]()

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiubiti-va
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |