Pasiunile mele in general sunt:
- imi place foarte mult sa ascult muzica si in special cand sunt la volan.
- cel mai mult imi place sa conduc orice fel de masina sunt inebunit dupa raliuri si pot sa zic ca concurez la curse.
-imi mai place sa stau pe calculator mai mult ma omor cu netul.
Sunt cel nou inscris la voi si daca aveti ceva sa imi ziceti astept sa ma contactati.
..he he saptaman asta merg la Sibiu cine de pe forum mai este din Sibiu k poate ne intalnim pe acolo cu siguranta cu cineva ma intalnesc
he he saptaman asta merg la Sibiu cine de pe forum mai este din Sibiu k poate ne intalnim pe acolo cu siguranta cu cineva ma intalnesc
|
BUN VENIT IN ORASUL SIBIU!
Sunt multe obiective turistice in Sibiu si deasemenea in jurul orasului !![]()

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataimi lipsesti
Animatanu cere
Animataun prieten adevarat
Animata59 de secunde

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |