..he he saptaman asta merg la Sibiu cine de pe forum mai este din Sibiu k poate ne intalnim pe acolo cu siguranta cu cineva ma intalnesc
he he saptaman asta merg la Sibiu cine de pe forum mai este din Sibiu k poate ne intalnim pe acolo cu siguranta cu cineva ma intalnesc
|
BUN VENIT IN ORASUL SIBIU!
Sunt multe obiective turistice in Sibiu si deasemenea in jurul orasului !![]()
Sunt multe obiective turistice in Sibiu si deasemenea in jurul orasului ! |
CEL MAI HIDOS OBIECTIV ESTE CEL PE CAR L-AM CITAT SI FACE DE RAS ARADUL ,TARA NOASTRA ,SEXUL MASCULIN SI PAMANTUL PE CARE IL CALCA....DUPA CUM VEDETI II PLACE IN JURUL ORASULUI CACI IN ORAS ARE ZONA INTERZISA!!!!.EL STA APROAPE DE LACASUL LUI-GAURA NEAGRA!!!!

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatamomente frumoase
Animataas vrea...
Animatate iubesc
Animataesti destinul meu

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |