.....apoi ca vreau sa plec acasa cat mai repede de la faculta ca mi-e foarte foame.....
) ma gandesc ca-i multumesc lui dumnezeu ca sunt o fire vesela si nu ma afecteaza prea mult tampeniile altora.adica faptul ca am constatat adevarul vorbei" daca esti bun esti luat de prost".
| da...iti mere mintea odobitza..dar in sensul bun si e romantic...poate ai sa ai timp sa pui si in aplicare ....bafta ! |
Sper si eu din tot sufletul.......numai ca iubirea mea nu e linga mine.....dar sper totusi ca voi reusi cu timpul sa pun in aplicare ceea ce imi doresc de mult timp...multa bafta si tie lady....
ma gandesc ca-i multumesc lui dumnezeu ca sunt o fire vesela si nu ma afecteaza prea mult tampeniile altora.adica faptul ca am constatat adevarul vorbei" daca esti bun esti luat de prost". |
Da Cammelutza ai dreptate,trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a inzestrit cu simtul umorului ca altfel poate ne-ar fi afectat prea mult aceste vorbe.
Citat CAMMELUTZA
|
Da......avetzi dreptate.......trebuie sa ii multumim lui D-zeu in primul rand ca ne-a dat viatza.......
| hmmm la ce ma gandesc ma gandesc k m`am impacat cu iubirea mea si cred k sunt cea mai fericita femeie dupa pamant :P |
Felicitari!!!!........pai atunci cred ca potzi sterge topicul 'pling........si pling...'....nu?
.......
| neh ma mai descarc si eu acolo :)) nu? |
Da ai dreptate.......poate ca o sa am si eu nevoie sa ma descarc vreodata asa ca.....mai bine il tinem...
salutare!
eu in acest mament ma gandesc cum sa ma distrez deseara... :)
| hmmm la ce ma gandesc ma gandesc k m`am impacat cu iubirea mea si cred k sunt cea mai fericita femeie dupa pamant :P |
ma bucur mult pentru tine! si de-acum o sa- ti cunoastem partea vesela si fericita, da?
caci tare mult ai suferit.

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataamintirea
Animatapuiul meu
Animatamomente frumoase
Animataas vrea...

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |