Tristete
Daca-n zeci si zeci de toamne Zi senina n-am avut O! atuncea spune-mi Doamne, Pentru ce m-am mai nascut?
Ca sa plang doar in tacerea Vieti-mi fara de noroc ? Nu mi-a stors oare durerea Multe lacrime de foc ?Unii rad, si bucuriei Isi dau sufletu-ncantat Eu din cupa veseliei Niciodata n-am gustat !
Triste-mi par in lume toate Viata-mi e un negru chin, Sufletul meu nu mai poate Nici sa planga cel putin…Sub o piatra solitara Eu as sta mai fericit Caci a zilelor povara, Sufletul mi-a obosit !!!
si ceva in momentele fericite nu ai scris?
Destainuire
Te iubesc fara sa-mi pese Te iubesc cum n-am iubit Sentimentele alese Tie ti le-am daruit.Treci pe-alaturi si nu vezi, Visarea si dorul de tine, Amicilor tai le surazi, Vazandu-te ma simt mai bine.
Doar ochii tai, doi ochi albastri Doi ochi frumosi, lacrimi de cer Lucind maret ca rupti din astri Surad si-s reci plin de mister.Nu stii si nici n-ar trebui sa afli, Iubirea mea fara de sfarsit, Dar daca stii poate-ai s-o uiti, Uita-vei ce ti-am daruit.
Si poate-I merge mai departe Fara-a mai sti ce eu am scris, Dar poate deschizand o carte, Vei reciti ce ti-am trimis .
Teky, inscrie-te la site-ul http://poezie.ro/
Acolo iti poti expune poeziile si poti primi comentarii din partea unor critici literari pt a te evalua. Si eu am pus acolo o poezie mai demult.
lool. asa parca imi place mai mult.incearca si propunerea lui donald.succes!
poate sfarsitul poeziei va fi real. ce zici?

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animata59 de secunde
Animatapoveste de dragoste
Animatanu cere
Animataun prieten adevarat

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |