In sufletul pustiu, vuietul parca tace,
Suflarea chinuita in liniste se curma
Si tresarind usor, clipirea cea din urma
Asterne incet pe pleoape, o dulce amara pace.
| ...am să adaug şi eu o poezie...sper să nu se supere nimeni...a compus-o acum 1 luna..deci e ce-a mai recentă... Sentimente... (poezie compusa prietenei mele Agnes pe care o iubesc foarte muuuuult...) >>>Flyck<<< |
Nu stiu cine s-ar putea supara ca un tanar isi exprima atat de frumos sentimetele...Sper ca Agnes a citit poezia si i-a apreciat continutul si mai ale mesajul...
Oda Visului....
Visele sunt un refugiu, Cand ti-e rece, cand ti-e greu, Noptile sunt un cortegiu, Peste care Visu-i Zeu.
Noaptea neagra te-nfasoara, Cu-a ei brate de mireana, Te uimeste, te-nfioara, Cu-aparitii de Morgana.
Iar cand somnul te cuprinde, Si plutesti peste-un abis, Spiritu-ti spre-nalturi tinde, Si primesti in dar....un Vis !
Sir de stele reci si albe, urcubeu monocolor, Se desparte-n doua salbe Intr-un vis cutezator.
Din puf alb, cu arabescuri, Tesatura de indoaie, Se roteste-n fine cercuri, Rubinii si-apoi balaie.
Suflul visului ce piere, Sagetat de-un licur fin, Se-ntrupeaza-ntr-o parere, Din cioburi de caolin.
Din surasuri selenare, Ori din tremurande soapte Portelanul rupt de soare Invia-va-n alta noapte !!!
| Sincer la astfel de poezii nu vad cum ar putea sa fie singurica |
lol... te inseli amarnic.... n-am prieten ! oups...am spus-o ! :P
Citat 6194
lol... te inseli amarnic.... n-am prieten ! oups...am spus-o ! :P |
Probabil nici nu prea ai cautat :) dar sunt sigur ca atunci cand vei gasi, acel cineva va fi foarte norocos :)
O poezie de pe timpul cand eram si eu indragostit :)
P.S. : Nu sunt sigur dak o sa va placa dar totusi incerc si eu.
Nu mai pot crede-n iubire.
Nu mai este dragoste.
Tot ce cred, este pieire
Şi iubirea, pacoste.
Nu mai cred în sentimente,
Nu mă veu putea răni.
Nu mai fac nici complimente
Pentru că pot suferi.
Nu mai pot strânge în mână,
Mâna celei ce-o iubesc
Nu mai cred în nimic, până
Îmi vei spune „Te Iubesc”.
se vede ca ai suferit
:(
se vede ca ai suferit :( |
Yeap :)... dar sunt obisnuit cu sufeintza

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatatot ce vreau
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane
Animatace este viata

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, nely15, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |