Te vei obisnui.Nu trebuie decat sa inveti sa invelesti suferinta in ganduri si sentimente frumoase, care sa genereze un suflet curat si nobil...Atunci vei invata sa nu faci pe altii sa sufere...![]() |
Dupa cum am zis sunt obisnuit cu suferintza :) si despre faptul ca sa nu fac pe altii sa sufere... nu as putea face chestia asta nici daca mi-ai cere, si nu pentru ca nu pot, dar stiu cum e sa suferi si nu imi place sa vad pe altii sa sufere, mai ales ca daca vad pe cineva suferind, sufar si eu cu el, din simplu motiv ca sunt un om care ma atasez repede de oameni si simt si eu ce simt ei...
La multi ani de pe acum ! Sa fii sanatos,fericit si sa ai parte numai de bucurii in viata.
Iar poezia.... e frumoasa...dar are mult prea multa suferinta in versuri. Pana la urma... "Tot raul spre bine", nu ?! Capu sus....si mergem mai departe ! ![]()
| tanar, tanar dar la 20 de ani (pe 18 feb) nu mai sunt tanar :P. eu vreau sa fiu copil din nou :) atunci era mai bine. (Nu tu scoala, nu tu griji, nu tu servici... :P) |
Multi ani inainte sa traiesti! Dar invata sa te bucuri de fiecare etapa din viata ta...E minunat sa fii copil, e minunat sa fii adolescent, tanar, dar e minunat sa fii si un adult , care a "prins" de la viata esenta: ca e un dar, trebuie sa ne bucuram de ea, sa o traim cu respect si pretuire...Scoala, serviciul sunt necesare...Grijile...ni le cam facem singuri, ca ele oricum isi vor gasi o rezolvare...
Tekyutza raman dator cu o floare
mersi pentru urare si stai linistita ca de ziua mea doar nu am sa lipsesc de pe forum... :) numai ca va dura ceva timp saptamana asta pana am sa schimb providerul de net :P dar se rezolva si asta :D
Inca odata multumesc Tekyutza
Si tie iti multumesc, life_s_warrior
Nu conteaza neaparat floarea...cat gestul in sine! ;)
da'...imi plac : trandafirii, crizantemele, lalele, frezii.... si ghioceii ! :D
Nu conteaza neaparat floarea...cat gestul in sine! ;) da'...imi plac : trandafirii, crizantemele, lalele, frezii.... si ghioceii ! :D
|
Ma scuzati ca ma introduc shi io putin in seama!
LA MULTI ANI! pentru profeth.
Si cat despre viata
VIATA DACA NU AR FI COMPLICATA,NU AR AVEA ROST SA O TRAIM!
Iti spune tot un tanar de 23 de ani,fara mama de la 14 ani.
Oricat de greu iti va fi in viata,zambeste mereu,pentru ca nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau!
Sa tii mereu fruntea sus,chiar daca vei fi calcat in picioare si invata sa treci peste greutatile vietii,caci:CEEA CE NU TE OMOARA,TE FACE MAI PUTERNIC!
CA LA 20 DE ANI,FARA GRIJI SI FARA BANI!LA MULTI ANI!
Citat Tekyutza
Ma scuzati ca ma introduc shi io putin in seama! LA MULTI ANI! pentru profeth. Si cat despre viata VIATA DACA NU AR FI COMPLICATA,NU AR AVEA ROST SA O TRAIM! Iti spune tot un tanar de 23 de ani,fara mama de la 14 ani. Oricat de greu iti va fi in viata,zambeste mereu,pentru ca nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau! Sa tii mereu fruntea sus,chiar daca vei fi calcat in picioare si invata sa treci peste greutatile vietii,caci:CEEA CE NU TE OMOARA,TE FACE MAI PUTERNIC! CA LA 20 DE ANI,FARA GRIJI SI FARA BANI!LA MULTI ANI! |
cat adevar sunt in cuvintele tale mario23
tot respecul pt tine
Nu conteaza neaparat floarea...cat gestul in sine! ;) da'...imi plac : trandafirii, crizantemele, lalele, frezii.... si ghioceii ! :D
|
Hmmmmm deci trebuie sa gasesc o cale sa ajung pe la tine... am sa tin minte.... si iti promit ca pana la urma tot o sa ajung cu o floare pana la tine....
hihihi...nu face promisiuni de care nu te poti tine. ! Mai bine...spune...k speri si faci tot posibilul sa ajungi la mine cu o floare....dar nu-mi promite... ! ;) Si voi aprecia mai mult.... intentia...decat dezamagirea...k-ai promis...si n-ai putut veni ;) !

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatamomente frumoase
Animataas vrea...
Animatate iubesc
Animataesti destinul meu

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |