Storm,Yia:)???????pai voi ce orele de educatie fizica facute in liceu le puteti numi sport?eu cred ca acolo te distrezi mai mult si rizi decit sa faci ceva mai serios!!!!!Dar in afara liceului nu practicati nimic.??????
p.s:acum cit mai sunteti elevi si aveti timp,ar fi bine sa faceti vreun sport ceva mai favorit,caci mai apoi nu o sa aveti timp p-u asta,dar corpul nostru are nevoie de o dezvolatare sanatoasa si frumoasa...
pai....ink nu sunt la liceu...anu asta dau examenu...ma rog....
Am facut inot...dar acu nu am timp sa ma duc...
da....inotul asta e super,am sa merg la bazin iar,din luna viitoare...
eu sunt la scoala cu program sportiv
pe saptamana am 12 h de sport
asa ca ....

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiti doresc
Animataiubirea mea va ramane
Animatace este viata

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, ibinet, madymadalina, MIHA_MIHA, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |