| wow,da'tu esti o sportiva adevarata...bravo... |
am fost o''sportiva adevarat''pt ca acum mai fac sport doar ca am in program,adica nu mai fac de performanta
dar oricum nu mai am mult doar pana in iunie,dar cu siguranta o sa mai alerg asa pe mine sa ma mentin in forma
Aha Ralucutza nu cred ca ar trebui sa renunti la sport definitiv,adica fa-l pentru tine sa ai o silueta frumoasa,caci asa fac si eu...:):):)ma straduiesc sa ma mentin si de aia practic sportul caci numai acesta iti ofera un HOT BODY,cu adevarat...
Ayrsen iti multumim ca esti Sarea si piperul in acest forum,vad ca intr-adevar esti foarte activ si acumulezi multe multe puncte,dar mai mult decit atit ne faci sa zimbim citindu-ti mesajele...Te incadrezi foarte usor in colectiv,dupa cite vad eu...din pacate eu nu reusesc sa stau asa de mult timp pe forum...dar ma straduiesc sa tin legatura cu voi...
Ayrsen iti multumim ca esti Sarea si piperul in acest forum,vad ca intr-adevar esti foarte activ si acumulezi multe multe puncte,dar mai mult decit atit ne faci sa zimbim citindu-ti mesajele... |
Chiar asa,n-ati vazut Sarea si piperul? K a cam chiulit azi!!!!
Oare s-o fi dus sa invete? Hei! Ayrsen,pe unde umbli?! S-a incalzit la voi si-ai iesit sa te racoresti dupa atata "cearta" pe site?
Citat a_jo
|
Si eu care m-am temut k mama ta , la bucatarie ,
a aruncat Sarea si piperul in oala cu ciorba!!!!
...nui voie ca ti imbolnavi dupa aia si oricum ..nui cazu nu?

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animatamomente frumoase
Animataas vrea...
Animatate iubesc
Animataesti destinul meu

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, flores24ro, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, madymadalina, scherzineger, dany_19_ela, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |