La mine e 8 martie in fiecare zi...ca ma rasfata in fiecare zi! ![]() |
Cand am afirmat acest lucru nu am subestimat importanta acestei zile...Fiecare o sarbatoreste cum ii place...Mie imi place in familie...Avem nevoie sa ni se recunoasca valoarea de femeie in fiecare zi, nu o data pe an ...Revin:e principiul meu si nu tebuie sa fiti de acord cu el. Sa fim cu totii sanatosi de 8 martie!!!
NU vb de soti sau iubiti.
Ziua de 8 martie este "un chin" ptr uni barbati care tre sa faca cadouri doar din obligatie. Mi se pare mai corect ca in aceasta zi sa fie tot ei ca si in cursul anului, nu sa fie mai draguti, mai atenti sau sa vina cu o floare doar ptr ca este 8 martie si se simt obligati .
NU vb de soti sau iubiti. Ziua de 8 martie este "un chin" ptr uni barbati care tre sa faca cadouri doar din obligatie. Mi se pare mai corect ca in aceasta zi sa fie tot ei ca si in cursul anului, nu sa fie mai draguti, mai atenti sau sa vina cu o floare doar ptr ca este 8 martie si se simt obligati . |
Bine ai zis.La fel gandesc si eu,uni barbati se simt obligati sa faca cadouri si sa se poarte bine,si din cauza asta sunt incordati si stresati.
8 martie? de ce nu? e ziua noastra a femelor. Si de aceea trebuie sa fim rasfatate, daca sotii intr-adevar ne iubesc. Da la mine e in fiecare zi 8 martie. Azi 1 martie, am implinit 42 de ani de casatorie, Si m-a luat frumusel sotul meu si mi-a luat parfum si crema de corp, dupa masa am fost la o sedinta de masaj, seara am baut un parar de vin impreuna la lumina unei luminari.
Frumos, nu?
dupa 42 de ani, inca mai ne iubim.

AnimataLA MULTI ANI SF. NICOLAE
Animatatangoul plecarii
Animatanu plange..
Animatati-am spus ca..?
Animataiubirea mea va ramane
Animatacredinta, dragostea, speranta
Animataun sarut ti-as da
Animataimi lipsesti

| GICA, life_s_warrior, Rut, mari_11_cica, RICUTZA67, CezarB, livia3519, cicina, ibinet, madymadalina, dany_19_ela, Nikoleta220808, GABITZATM67, memepop, Hany_mik_desenatoare, corinaioana, lucaandreea3, djcarabina, giu84lia, Cistoana66 |
| kattalyn, aariana, anadaro, dany_mihaela, pissy_di, BonSay, swain, cmedvedic, ralu_sweet_love, puyku, alex, nick_gr_20, cristi76, adina4U, negoita_eduard2001, enjoyandrei, lupsan, lupsanadrian, tiefghefroren, diana_cibian@yahoo.com, paulina, Porumbita, zapacitu18, nady, nynel20, Dyzzy18, dulcyk_love, crazzzy_lips, cristisyncmaster, elenapeitro, laurentiu, ellenyss_16, deiutza, gya_princess@yahoo.com, crystalline, karoline_klau22, JULIA76, Miss Diana, ANGELICA01, Julz, Gibi, lacramioara, kookoo, nico73dec, romulus, maura12, amsterdam, doina c, mireladoohoo, kinderu, Artofpix, klaudya |